BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,91
İŞÇİ

Akademik zam torba yasa- akademisyenlere zam var mı 28/02/2014

Akademik zam torba yasa- akademisyenlere zam var mı 28/02/2014. Akademik zam ne zaman gelecek? Akademik zam var mı? Akademisyenlere zam torba yasa. Akademik maaş zammı.

MEMURLAR- Akademik zam torba yasa- akademisyenlere zam var mı 28/02/2014. Akademik zam ne zaman gelecek? Akademik zam var mı? Akademisyenlere zam torba yasa. Akademik maaş zammı.

Akademisyenlerle ilgili tüm haberler BURADA!

AKADEMİK ZAMMA HÜKÜMETTEN YEŞİL IŞIK

Akademisyenlerin maaşları ile ilgii en çok merak edilenleri cevaplayan Star Gazetesi yazarı, Bekir S. Gür, uzun zamandır zam bekleyen akademisyenleri sevindirecek açıklamalar yaptı. İşte hükümetin akademik zamma sıcak baktığını söyleyen Gür'ün o yazısı...

AKADEMİSYENLERE ZAM MI GELİYOR? 

Hükümetin akademisyen maaşlarında bir iyileşme yapacağı yönünde haklı bir beklenti oluşmuş durumda.

MİLYONLARCA VATANDAŞA 40 YENİ MÜJDE GELDİ!



Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'nun geçen hafta Başbakan Erdoğan ile görüşmesinde bu konunun gündeme geldiğini biliyoruz. Görüşmede, (yükseköğretime ve bilime büyük yatırım yapıldığı halde) akademisyen maaşlarının artırılmadığı tespitinin genel kabul görmesi oldukça önemli. Görünen o ki, Başbakan akademisyen maaşlarının artırılmasına sıcak bakıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de konuyu takip ediyor. Konunun YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya ve Devlet Personel Başkanlığının da gündeminde olduğunu biliyorum.

Bugün (26 Şubat 2014), SETA Vakfında konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da akademisyenlere zam yapılması konusunu önemsediklerini ve bu konuda bir çalışma yaptıklarını ifade etti.

Başta söylemiştim, beklenti artmış durumda diye. Bu son açıklamalarla birlikte beklenti daha da arttı. Umuyorum, fazla gecikmeden bu konuda bir iyileşme yapılır.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR