BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,29
GÜNCEL

Afyon Kocatepe Üniversitesi 236 personel alacak!

Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amacıyla farklı kadro ve niteliklerde toplamda 236 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alacağını duyurdu.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada üniversite hastanesi bünyesinde görevlendirilmek üzere KPSS puan sıralaması esas alınarak belirtilen pozisyonlara personel alınacağı belirtildi.

ALIM KADROLARI NELERDİR: Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesinde görevlendirmek üzere toplamda 236 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Sözleşmeli Personel Alımı kadrolarına göre, en az lise mezunu alımı yapacak. Buna göre Hemşirelik Bölümü lise mezunu olan 12 kişi, Hemşirelik Bölümü lisans mezunu 223 Hemşire ve Eczacılık Fakültesi mezunu 1 Eczacı alımı yapılacak.

BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDA ARANAN KOŞULLAR: Afyon Kocatepe Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanına başvuru yapacak adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, yapılacak sınav tarihi itibari ile 18 yaşını doldurmuş olmak ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak şartlarını taşımaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR: Başvuru yapacak adaylar, ilan yayımlandığı tarih itibari ile başvurularına başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını istenilen belgeler ile birlikte Afyon Kocatepe Üniversitesi Personel Daire Başkanlığna şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. 

BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR