BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

55 yaşındaki sapık 13 yaşındaki küçük çırağa aşk mektubu yazdı! Yaptıkları iğrenç

KONYA'da çırak olarak çalıştığı dükkanda karşılaştığı şahıs tarafından taciz edilen 13 yaşındaki M.A.Ç., 'O adam bana bir şey yapacak diye halen korkuyorum. İnsanlara olan güvenim azaldı' dedi. Sapığın, küçük çocuğa yazdığı aşk mektubu mide bulandırdı.

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında Konya'da anne babası ayrıldıktan sonra annesi ile birlikte yaşamını sürdüren 13 yaşındaki M.A.Ç. çırak olarak çalıştığı araç motor tamiri dükkanın yanındaki iş yerine gelen 55 yaşındaki Ali U'nun bakışlarından rahatsız oldu.

Aşk mektupları yazmaya başladı
Sabah'ın haberine göre, Ali U. çocuğun güvenini kazandıktan sonra fiziki tacizde bulunmaya başladı. Küçük çocuğu tacizi kimseye anlatmaması konusunda da tehdit eden Ali U, küçük çocuğa aşk mektupları yazıp, kendisi ile buluşmasını istedi. Küçük çocuk korktuğu için Ali U ile buluştu.

Otele götürmeye çalıştı
Ali U. küçük çocuğa oyuncak aldığını ve kendisine otelde vereceğini söyleyip, M.A.Ç 'yi zorla otele götürmeye çalıştı. M.A.Ç. imdat çığlığı atarak çevredekilerden yardım istedi. Esnaflar tarafından yakalanan Ali U. polise teslim edildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece istismar suçundan tutuklandı.

"Tek başıma dışarı çıkamıyorum"
Olay nedeniyle psikolojisinin bozukluğunu belirten M.A.Ç., 'O adam bana bir şey yapacak diye halen korkuyorum. İnsanlara olan güvenim azaldı. Geceleri tek başıma yatmaya bile korkuyorum. En büyük cezayı alsın' dedi.

Anne S.G.'de çocuğuna bunu yapanın en ağır cezayı almasını istedi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR