BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.521,79
İŞÇİ

4/C'lilerin kadro isyanı çığ gibi büyüyor!

Ege illerindeki kurumları ziyaret eden Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, “4/C'lilerin kadroya alınması için önemli gelişmeler oluyor. Üyelerimizden aldığımız destekle toplu sözleşme masasından kazanımlarla kalkacağız” dedi.

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Ege illerindeki kurumları ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Büro Memur-Sen'e yoğun katılım oldu. Genel Başkan Yusuf Yazgan, “4/C'lilerin kadroya alınması için önemli gelişmeler oluyor. Üyelerimizden aldığımız destekle toplu sözleşme masasından kazanımlarla kalkacağız” dedi.

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yazgan, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Sait İnan ve İdris Maden ile birlikte Ege illerindeki kurumları ziyaret ederek çalışanların sorunlarını yerinde dinledi.

Ziyaretine Manisa'dan başlayan Genel Başkan Yusuf Yazgan, burada genel merkez yönetim kurulu üyeleri, Manisa Şube Başkanı Murat Özkan ve şube yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Manisa Bölge Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ve Manisa Adliyesindeki çalışanlarla bir araya geldi. Çalışanların sorunlarını yerinde dinleyen Yusuf Yazgan, sorunları kurum yetkililerine iletti.

4/C'LİLERE KADROYA ALINACAK

TÜİK Manisa Bölge Müdürlüğü'ndeki ziyaret sırasında konuşan Büro Memur-Sen Genel Başkanı, 4/C'lilerin Büro Memur-Sen'in kazandığı dava sayesinde sendikaya üye olabildiğini hatırlattı. İstanbul'dan Ankara'ya yaptığı yürüyüş eylemiyle 4/C'lilerin kadroya alınmasını istediklerini kaydeden Yusuf Yazgan, eylem sonrasında 4/C'lilerin kadroya geçişi için önemli gelişmeler yaşandığını belirtti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in sözleşmelilerin kadroya alınması için yapılan çalışmaya 4/C'lilerin de dahil edildiğini söylediğini ifade eden Yazgan, “4/C'liler yılın 11 ayın 28 günü kamu adına hizmet üretmektedir. Bunun için yaptığımız her görüşmede 4/C'lilerin kadroya alınması gerektiğini vurguluyoruz. Geçtiğimiz ay İstanbul'dan Ankara'ya yaptığımız yürüyüş eylemimizle 4/C'lilere kadro istedik. Geçtiğimiz hafta yapılan kamu personeli danışma kurulu toplantısında da 4/C'lilerin kadroya alınması gerektiğini vurguladık. Yaptığımız bu girişimlerin sonucunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, sözleşmelilerin kadroya alınmasıyla ilgili yapılan çalışmaya 4/C'lilerin de dahil edildiğini duyurdu. Bu çalışmanın takipçisiyiz ve 4/C'lilere kadro verilene kadar mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR