BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,06
ALTIN 2.465,48
İŞÇİ

2014 muhtar ödenek tutarları- net artış miktarı

15 Ocak 2014 tarihinden itibaren muhtarlara ne kadar maaş ödenecek? İşte 2014 muhtar ödenek tutarları- net artış miktarı belli oldu. 2014 muhtar maaşları ve 2014-muhtar ödenekleri.

15 Ocak 2014 tarihinden itibaren muhtarlara ne kadar maaş ödenecek? İşte 2014 muhtar ödenek tutarları- net artış miktarı belli oldu. 2014 muhtar maaşları ve 2014-muhtar ödenekleri.

Muhtarlala ilgili tüm haberleri "MUHTAR HABERLERİ" kategorimizden takip edebilirsiniz...

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, muhtar ödeneklerinin artırılmasına ilişkin, "Muhtarlarımızdan ihtiyacı olan çok. Çok mutluyuz, o bakımdan bu karar tabii ki bizim için iyi oldu" dedi.

Özünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, muhtar ödeneklerinin 15 Ocak'tan geçerli olmak üzere net 457 liradan 871 liraya çıkarıldığını, yüzde 100'lük artış gerçekleştirildiğini söyledi.

MUHTAR ÖDENEKLERİNE REKOR ZAM YAPILDI!

Muhtar ödeneklerinin artırılması için büyük mücadele verdiklerini, ödenek sıkıntısı nedeniyle mağdur olduklarını anlatan Özünal, "Sözünde duruldu, yerine getirildi. Muhtarlarımızdan ihtiyacı olan çok. Çok mutluyuz, o bakımdan bu karar tabii ki bizim için iyi oldu" diye konuştu.

Özünal, muhtarların 21. yüzyılda daha çağdaş hizmet verebilmesi için herkesin katkı sağlaması gerektiğini vurgulayarak, vatandaşların işlerini daha hızlı görmesi amacıyla çalıştıklarını dile getirdi.

SEÇMEN LİSTELERİNİ ERKEN KONTROL EDİN

Yerel seçimlerin yaklaştığını, o nedenle seçmen listelerinin muhtarlıklara asıldığını hatırlatan Özünal, "Halkımız maalesef işlerini sona bırakıyor. Son güne kaldıkları vakit kargaşa yaşanıyor, itiraz etme süreleri kalmıyor. Onun için bir an evvel muhtarlara uğrayıp kalabalık olmadan listelerini takip etsinler. Muhtarlarımız hafta sonu da hizmet veriyor" diye konuştu.

Yorumlar 3 Yorum
ÇOK OKUNANLAR