BIST 11.372
DOLAR 40,99
EURO 48,09
ALTIN 4.443,92
GÜNCEL

2 bin 296 polis memuruna terfi şoku!

Polis Teşkilatı’nda terfi şoku yaşandı. Bir üst rütbeye terfi etmeyi bekleyen 4 bin 156 amir ve müdürden 2 bin 296’sı son dakikada aktarılan boş kadrolar yüzünden terfi ettirilmedi.

MEMURLAR- İçişleri Bakanlığı’nın “paralel yapı” üyesi olduklarını iddia ettiği çeşitli rütbelerdeki amir ve müdürleri terfi ettirmemek amacıyla bu skandala imza attığı kaydedildi.

Bugün'den Kamil Elibol'un haberine göre, boş kadro değişiklikleri komiser, başkomiser, emniyet amiri, 1, 2, 3. ve 4. sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi etmeyi bekleyen 2 bin 296 polis şefini hüsrana uğrattı.



DAVA AÇACAKLAR

Yapılması uygun görülen değişiklik bu yılki Polis Şurası’nda yaprak dökümü yaşattı.Kadrosuzluk nedeniyle bir üst rütbeye terfi edemeyen bin 403 polis amiri ve müdürünün İdare Mahkemesi’ne dava açacağı iddia edildi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR