1 derece ve disiplin affı yalan mı oldu?
Kamu çalışanları, 62. Hükümetin daha önceki hükümetler döneminde verdikleri sözlerine sahip çıkmasını talep ediyor.
- Hükümet, ile yürüttüğü görüşmelerde, 2005 yılından sonra girenlere 1 derece verilmesi, disiplin affı ve emekli ikramiyesinin hesaplanmasında 30 yıllık hizmet süresi sınırının kademeli olarak 35 yıla çıkarılması konularında mutabakata varmıştı.
Ancak bu sözleri sanki başkası vermiş gibi, sahip çıkanı yok. Bürokratlar tarafından da görmezden geliniyor.
Binlerce aylardır 1 derece, disiplin affı gibi konularla yatıp kalkmaktadır. Bu kadar beklenti yaratıldıktan sonra, sanki hiç konuşulmamış gibi siyasetçilerin Maliye Bakanlığı bürokratlarının dediklerine teslim olması, Devlet ciddiyetine zarar vermekte, siyaset kurumunu yıpratmaktadır.
liderliğindeki Yeni Türkiye'nin verilen sözlere sahip çıkmasını bekliyoruz.
Yapılan çağrıya göre, Meclis Pazartesi günü yani 8 Eylül'de torba yasayı görüşmeye başlayacaktır. Bu taleplerin, torba yasa tasarısına eklenmesi mümkündür.
memurlar.net
HÜKÜMET PARALEL YAPININ VARLIĞI İDDİASINDA SAMİMİYSE, MEMURUN PARALEL YAPININ MADURU OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNMELİ VE MEMUR DİSİPLİN AFFI ÇIKARTMALIDIR.
herhalde kimse iletmiyor yetkililere memurların sicil affını ?
Aylardır mujde haberleri ile memurları umutlAndırıp sözlerini yerine getirmeyenler bunun vebalini nasıl verecekler.gerçekten çok yazık