BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
ÖĞRETMEN

Yüksek lisans tezine aşık oldu mektup yazdı!

Yüksek lisans teziyle duygusal bir bağ kuran Morris Vanegas, tezine vedasını birlikte çektirdikleri fotoğraflar ve bir aşk mektubuyla yaptı.

Visual News’ta yer alan habere göre, 26 yaşındaki Massachusetts Institute of Technology (MIT) öğrencisi, uzay araçları ve mekanik mühendisliği üzerine yazdığı ve birlikte oldukça uzun zaman geçirdiği tezine romantik bir bağlılık geliştirdi. Hatta onun için bir aşk mektubu bile kaleme aldı.

Vanegas’ın aşk mektubu ise şöyle:

“Sadece bir fikirden ibaret olduğun zamanları hatırlıyorum, 10 sayfadan daha yaşlı olmadığın ‘.bib’ dosyasını nasıl değiştireceğimi bile bilmiyordum. Şimdi, yetişkin bir tezsin! Sana uzay elbiseleriyle ilgili öğretebileceğim her şeyi öğrettim ama aslında sen bana daha çok şey öğrettin. Hazırlığının saatler ve saatler aldığını biliyorum, ve olmam gerektiği kadar sakin değildim. Ama zayıf hissettiğimde beni tüm o engellerden geçirerek daha iyi bir insan yaptın. Espri anlayışın aynı benimki gibi. Sanki hep aynı sayfadaymışız gibiydi. Ve cuma öğleden sonraları, Muddy’de bir şeyler içmek bütün çatışmalarımızı ortadan kaldırıyordu. Kafama yerleşmiş bir sürü hatıram var. Beraber geçirilen bir sürü güzel zaman.”

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR