BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Türk Kızılay'ı personel alımı yapacak

Türk Kızılayı Türkiye genelinde ve belirli illerde görevlendirmek üzere personel istihdam edecek. Alımı yapılacak pozisyonlar arasında dari İşler Personeli, Koruma Programı Asistanı, Program Asistanı, Tercüman, Yurtdışı Delegasyon Yetkilisi, Doktor, Doktor (Kardiyoloji Uzmanı) var.

Türk Kızılayı kendisine bağlı kariyer sitesi üzerinden personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan personel alım ilanında kurumun farklı şehirlerde bulunan ve personel ihtiyacı bulunan birimlerine personel alımları yapılacağı aktarıldı. 

Türk Kızılayı tarafından yayımlanan personel alım ilanının detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. İşte detaylar, 

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER: Türk Kızılayı personel alım ilanında bulunan açık pozisyonlar, Ankara, Kayseri, Konya, Bursa Hatay'da bulunan Kızılay birimlerine ve bazı kadrolar için yapılacak alımlar ise Tüm Türkiye genelinde gerçekleştirilecek. 

9 FARKLI POZİSYONDA ALIM OLACAK: Türk Kızılayı kendisine bağlı kariyer sitesi üzerinden yayımladığı personel alım ilanında farklı kadrolarda personel alımları yapılacağı duyuruldu. 

İlana göre alımlar 9 farklı pozisyonda gerçekleştirilecek ve bu alımlar Türkiye'nin farklı şehirlerinde bulunan Kızılay birimlerine yapılacak.

Kızılay tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık pozisyonlar arasında,  İdari İşler Personeli, Koruma Programı Asistanı, Program Asistanı, Tercüman, Yurtdışı Delegasyon Yetkilisi, Doktor, Doktor (Kardiyoloji Uzmanı).

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI: Türk Kızılayı yayımladığı personel alım ilanında ilana başvuru yapacak adayların sahip olmaları gereken niteliklere ilişkin de açıklamalarda bulundu. 

Kızılay ilana başvuru yapacak adayların ilan metninde yer alan koşulları sağlamaları gerektirdiğini vurguladı. 

İlan metninde yer alan başvuru koşulları; ''Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına sahip, alım yapılacak kadrolara ve unvanlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, İletişim yeteneği yüksek, akıcı ve etkin konuşabilen, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli, Görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık problemi olmayan, Ekip çalışmasına yatkın, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmayan.''

BAŞVURU SÜRECİ DEVAM EDİYOR: Türk Kızılay'ın bünyesine bağlı kariyer siteleri üzerinden adaylara duyurulan personel alım ilanına başvuru süreci devam ediyor.  Söz konusu ilana başvurular ise ilanın yayımlandığı ve Kızılay'a bağlı internet sitesi üzerinden yapılıyor. 

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR