BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,97
ALTIN 2.448,33
GÜNCEL

Tecavüzcü öğretmene 15 yıl ağırlaştırılmış hapis talebi!

KAYSERİ'de yaşanan ve Türkiye'yi sarsan lisede tecavüz olayında soruşturma tamamlandı. Tecavüzcü öğretmen hakkında 15 yıla kadar ağır hapis cezası talep edildi.

KAYSERİ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede sanık öğretmen Bayram Ö. hakkında 'çocuğun cinsel istismarı', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak', 'çocuğa müstehcen görüntü göndermek' suçlarından 15 yıla kadar ağır hapis cezası talep edildi.

Okul Müdürü, müdür yardımcısı ve rehber öğretmen de iddianamede 'sanık' olarak yer aldı. Öğretmenler hakkında da 'suçu bildirmemek' suçlamasıyla 2 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

BUSE BABASININ SİLAHIYLA İNTİHAR ETMİŞTİ

Kayseri Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunulan iddianamede öğretmen Bayram Ö.'nün Cansel Buse K.'ya gönderdiği mesaj ve fotoğraflara ilişkin bilgiler de yer aldı. 17 yaşındaki lise öğrencisi Cansel Buse K., 17 Şubat'ta babasına ait silahla evlerinde intihar etmişti.

TECAVÜZCÜ ÖĞRETMEN SAVCIDA İTİRAF ETTİ!

Olayı soruşturan polis Cansel'in telefonunu incelemeye aldı. Öğretmen Bayram Ö.'ün yazdığı mesajlar ve gönderdiği fotoğraflar dikkat çekince polis öğretmeni gözaltına aldı. Ancak öğretmen polisteki ifadesinde suçlamaları reddetti. Savcılıkta ise Cansel Buse K. ile ilişkisi olduğunu iddia ederek, intiharından bir hafta önce arabasında şehir dışında, boş bir alanda ilişkiye girdiğini itiraf etti. İfadesinde 'İntihar edeceğini düşünmüyordum' dedi.

OKUL YÖNETİCİLERİ GÖREVDEN ALINDI

Kayseri’de bir lise öğrencisi olan Cansel K.’nin öğretmeninin cinsel istismarına uğrayarak hayatına son vermişti. Bu olayın ardından harekete geçen yetkililer Cansel'in okulundaki yöneticileri görevden aldı. 

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR