BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
GÜNCEL

PAEM sonuçları açıklandı işte Polis Akademisi amirlik sonuçları

Polis Akademisi PAEM amirlik eğitimi sınav sonuçlarını açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı amirlik eğitimi sınav sonuçlarını açıkladı. 

Polis Akademisi, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'ne Emniyet Mensubu adaylar arasından amir ihtiyacını karşılamak üzere 950 erkek, 50 kadın aday olmak üzere toplamda 1000 PAEM İlk Derece Amirlik Eğitimi öğrenci adayı alımı için yapılan sınav sonuçları açıklandı.
YÜZDE 30 YEDEK ADAY ALINACAK

Başarı sıralaması, adayların aldığı en yüksek puandan aşağı doğru yapıldı. Polis Amirleri Eğitimi Merkezinde (PAEM) eğitime alınacak meslek mensubu asıl adayların sayısına göre ilgili mevzuat uyarınca yüzde 30 oranında yedek aday belirlendi.

PAEM SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLECEK?

Adaylar sınav sonuçlarını, Emniyet Genel Müdürlüğünün http://www.egm.gov.tr/ internet sitesi ile Polis Akademisi Başkanlığının / internet sitesinden T.C. kimlik numarası ve sekiz rakamlı doğum tarihini girerek öğrenebilecekler. Bu açıklama, Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Giriş ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliği hükümleri uyarınca adaylara tebliğ niteliğinde olup, sınav sonuçları hakkında ayrıca açıklama ve adayların kendilerine yazılı tebligat yapılmayacaktır.



Asıl olarak başarılı olan adaylar en geç 24/02/2016 Çarşamba günü saat:17.00'ye kadar bizzat veya birimleri aracılığıyla kayıt başvurularını Elmadağ Polis Meslek Eğitim Merkezine yapacaklardır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.




*Tablo memurlar.net'ten alınmıştır

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR