BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
SAĞLIK

MHRS randevu alma online ekran girişi

'MHRS randevu nasıl alınır, online randevu alma işlemi yapılıyor mu? gibi sorular vatandaşların kafasını karıştırmaya devam ediyor. MHRS randevu nasıl alınır, hastane randevusu almak için şifre gerekli mi? İşte detaylar...

MHRS randevu kayıt olmadan alınabilir mi?, MHRS şifresini unutursak ne olur? MHRS hastane randevuda kayıt olmadan randevu almanız mümkün değildir. MHRS hastane randevu için üye olduktan sonra istediğiniz gün ve saate randevu alabiliyorsunuz. Detaylar memurhaber.com'da.

MHRS yani merkezi hekim randevu sistemi hastaların randevu alarak bakılmasını sağlayan bir sistemdir. sağlık Bakanlığı’nın geliştirmiş olduğu bu sistem daha çok Hastaneleri rahatlatmak için tasarlanmıştır. Herkes randevu alarak bakılırsa eğer hastanelerde sıra beklemenize gerek kalmaz. Herkes randevu saatinde hastaneye gelirse hastanelerde oluşan kalabalığında önüne geçilir. Sağlık Bakanlığı bu yüzden bu sistemi hizmete sunmuştur.

ONLINE OLARAK RANDEVU ALINABİLİR Mİ?

MHRS hastane randevu sistemini 2 farklı şekilde kullanabilirsiniz. İnternet uygulaması sayesinde internet üzerinden randevu alabildiğiniz gibi telefon ile arayarak da randevu alabilirsiniz. İnternet üzerinden randevu alabilmek için MHRS hastane randevu sistemi internet sitesine giriş yapmanız gereklidir. Telefon ile arayarak randevu alabilmek için ise herhangi bir telefondan ALO 184 randevu alma hattını aramanız gereklidir.

TELEFONLA RANDEVU ALINABİLİR Mİ?

Telefon ile randevu alabilmek için herhangi bir telefondan ALO 182 randevu alma hattını aramanız gereklidir. Sizi bir operatör karşılayacaktır. Operatöre ilk olarak randevu almak isteyen kişinin T.C. kimlik numarasını vermelisiniz. Daha sonra randevu almak istediğiniz hastane, poliklinik ve hekim tercihlerinizi operatöre bildirmelisiniz. Operatöre sizi bir süre beklettikten sonra uygun olan randevu saatlerini size bildirecektir. Bu randevu saatlerinden bir tanesini seçerek randevu alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR