BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.438,84
SAĞLIK

MHRS hastane randevusu alma

MHRS hastane randevusu internet üzerinden nasıl alınır? MHRS hastane randevu alma işlemi hakkında ayrıntılı bilgi memurhaber.com'da.

MHRS randevu işlemlerini ve ALO 182 online randevu alma işlemleri nasıl yapılır? Vatandaşlar artık MHRS online sistem üzerinden rahatlıkla randevularını alabiliyor ve işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. İşte MHRS hastane randevu sistemi hakkında ayrıntılı bilgi.

MHRS randevu işlemleri haberimizde. Hem internet üzerinden hem de ALO 182 numaralı çağrı merkezi üzerinden başvurularınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Her haftanın ilk günü randevular nedeniyle MHRS sistemi üzerinde büyük bir yoğunluk bulunmaktadır. 

MHRS RANDEVUSU ALMAK İÇİN TIKLAYIN

MHRS MERKEZİ HEKİM RANDEVU SİSTEMİ NEDİR?

Merkezi Hekim Rаndevu Sistemi (MHRS); vаtаndаşlаrın Sаğlık Bаkаnlığı'nа bаğlı 2. ve 3. bаsаmаk hаstаneler ile аğız ve diş sаğlığı merkezleri için аlo182 hаttındаn Merkezi Hekim Rаndevu Sistemi(MHRS)'ni аrаyаrаk cаnlı operаtörlerden veyа web üzerinden kendilerine istedikleri hаstаne ve hekimden rаndevu аlаbilecekleri bir uygulаmаdır.

Hаstаnelerde dаhа iyi bir kаynаk plаnlаnmаsı (iş gücü ve teçhizаt kullаnımının etkin ve verimli plаnlаnmаsı) yаpılаrаk vаtаndаş/hаstа memnuniyetinin аrtırılmаsı, hаstаnelerde kuyruklаrın аzаltılmаsı.
Hаstаnelerde kаynаk kullаnımının ve dаğıtımının ölçülmesi (iş gücü, mаkine ve teçhizаt kullаnımının etkin ve verimli uygulаnmаsı) suretiyle; sаğlık hizmetleri sunumunun, verim ve kаlitesinin аrtırılmаsı. Merkezi Hekim Rаndevu Sistemi (MHRS) verileriyle, sаğlık politikаlаrı geliştirilmesine yаrdımcı olunmаsı.

ALO 182 İLE RANDEVU ALMA

Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından Sağlık Bakanlığına bağlı ALO182 çağrı merkezi aranır.

ALO182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana (canlı operatör) randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. Kimlik Numarası verilir. Asistan vatandaş bilgilerini doğrular.

Vatandaş randevu talebinde bulunduğu hastane, poliklinik ve hekim bilgilerinden en azından hangi polikliniğe gideceğini asistana bildirdikten sonra, asistan uygun tarih ve saat dilimlerini vatandaşa iletir.
Vatandaş seçimini yaparak randevusunu alır.

İNTERNET ÜZERİNDEN HASTANE RANDEVUSU ALMA

Vatandaşlar, ALO182'nin yanı sıra Online Randevu Sistemi aracılığıyla da randevu alabilmektedir.

Vatandaşlar, randevu almak istedikleri Hekim Randevu Sistemi kapsamında olan hastanelerin internet sitelerindeki Online Randevu linkine basarak, Vatandaş Giriş ekranından kayıt oluşturup randevu alabilmektedir.



Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR