BIST 9.901
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.460,38
GÜNCEL

İstanbul'da kar alarmı akşama geliyor!

Meteorolojinin açıklamasına göre hava durumu nasıl olacak? Kar İstanbul'a gelecek mi? Hava sıcaklıkları düşüyor mu? İşte detaylar...

05 Şubat 2016 hava durumu tahminleri belli oldu. Buna göre akşam saatlerinde Ankara ve İstanbul'a kar geliyor. İşte hava durumu tahminleri ve 5 günlük rapor.

İSTANBUL'A BU AKŞAM KAR GELİYOR

Yapılan açıklamaya göre İstanbul'a bu akşam kar geliyor. Havaların soğumasıyla birlikte kar İstanbul'da tekrar yüzünü gösterecek. İstanbul'da aniden düşen sıcaklık değerleri özellikle cumartesi günü kar yağışı ile kendini gösterecek.Trakya geneliyle akşam saatlerinden sonra bölge genelinin karla karışık yağmurlu ve yüksek kesimlerinin kar yağışlı olması bekleniyor. Yağışların bölge genelinde yer yer kuvvetli olması tahmin ediliyor. Yarın 4 ila 8 derece azalacağı tahmin ediliyor.

ANKARA'DA DA HAVA DURUMUNDA SERT DÜŞÜŞ YAŞANACAK

ANKARA hava durumu sıcaklık değerleri sert düşüyor. Yarın Ankara'da kar yağışı yer yer etkili olacak. Bölge genelinin çok bulutlu akşam saatlerinden sonra aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Batı Karadeniz'in yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların, Trakya kesimi ile akşam saatlerinden sonra Marmara bölgesi ve iç kesimlerde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Meteoroloji uzmanları sürücüleri buzlanmaya karşı uyarıyor.

İŞTE YURT GENELİNDE 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR