BIST 9.839
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.460,44
GÜNCEL

İstanbul Üniversitesi'nde FETÖ operasyonu çok sayıda gözaltı

FETÖ operasyonları son dakika İstanbul Üniversitesi'nde akademisyenler gözaltına alındı. FETÖ'ye yönelik 12 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonun bir ayağını da, İstanbul Üniversitesi'nde görevli akademisyenler oluşturuyor.

İSTANBUL Üniversitesi'nde son durum.  Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) akademik yapılanmasına yönelik, İstanbul merkezli 12 ildeki 100 adreste haklarında yakalama kararı çıkartılan 87 kişiye eş zamanlı operasyon başlatıldı.

İstanbul Üniversitesi’ne yönelik 12 ayrı ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu düzenlendi..

Polis, İstanbul ve 12 ayrı ilde sabahın erken saatlerinde 100 ayrı adrese 87 zanlının yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenledi.

SİYASİ PARTİ LİDERİ VE PROFESÖRLER GÖZALTINA ALINIYOR

Operasyonda, FETÖ üyesi kişiler tarafından kurulduğu ileri sürülen siyasi bir partinin genel başkanı, İstanbul Üniversitesi’nde görevli Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçentlerin gözaltına alınacağı öğrenildi.

MERKEZ PARTİ GENEL BAŞKANI ABDURRAHİM KARSLI

Gözaltı listesindeki ismin Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı olduğu öğrenildi. Seçimlere katılma hakkı bulunan partiler listesinde bulunan Merkez Parti, kayıtlarda 7 Temmuz 2014'te kurulduğu görülüyor. Partinin ideolojisi ise "üçüncü yol" olarak tarif edilmiş.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR