BIST 9.929
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.440,09
GÜNCEL

Hava bugün nasıl olacak?

Meteorolojinin açıklamasına göre hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da güneşli hava etkisini kaç gün gösterecek? İşte detaylar...

Hafta sonu etkisini gösteren soğuk hava İstanbul'da yerini güneşe bıraktı. Yapılan son değerlendirmeye göre Doğu Anadolu'nun doğusu ile Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların; Trabzon, Rize ve Artvin kıyılarında yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara, İç Ege, Göller Yöresi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.

İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul geçen haftanın aksine bu haftaya güneşli başladı. Soğuk havanın devam ettiği İstanbul'da 5 gün boyunca sadece Perşembe günü yağış bekleniyor.

ANKARA'DA GÜNEŞ VAR!

Gece sıcaklığının eksilere düştüğü Ankara'da ise bu haftanın güneşli geçmesi bekleniyor. İstanbul'da olduğu gibi Ankara'da da Perşembe günü yağış bekleniyor.

PUS VE SİS UYARISI YAPILIYOR

Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, Göller Yöresi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

DOĞU KARADENİZ'DE ÇIĞ TEHLİKESİ

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi riski bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR