BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,99
GÜNCEL

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde patlama

GAZİANTEP'te patlama meydana geldi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen patlamada 2 polis şehit oldu. 9'u polis 13 kişinin de yaralandığını bildirdi.

GAZİANTEP Emniyet Müdürlüğü önünde patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, kentte bombalı araçla düzenlenen terör saldırısında 2 polisin şehit olduğunu, 9'u polis 13 kişinin yaralandığını bildirdi.

Gaziantep'te bomba yüklü aracın patlatıldı. Aracın emniyete giriş yapmadan bariyerlerin gerisinde patladığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Patlamanın ardından silah seslerinin duyulduğu belirtiliyor. Şiddetli patlamada çevredeki binaların camları kırıldı.

PATLAMA ÇOK KUVVETLİYDİ

Şiddetli patlama kentin pek çok noktasından duyuldu, çevre binaların camları kırıldı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Teröristlerin iki araçla geldiği, patlama sonrası kaçtığı iddia ediliyor. Patlama sonrası silah seslerinin duyulduğu, çatışma yaşandığı da belirtiliyor.

BEYAZ RENKLİ ARAÇ ARANIYOR

Olayın ardından camları kırık beyaz renkli bir hafif ticari aracın arandığı belirtildi. Bölgeye giden tüm yollar güvenlik amacıyla kapatıldı.

PATLAMA SONRASI ALEV TOPU OLUŞTU

Bugün Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde yaşanan saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, emniyet binası önünde oluşan büyük alev topu dikkat çekiyor.

1 MAYIS KUTLAMALARI İPTAL EDİLDİ

Patlamanın ardından kentte bugün yapılacak olan 1 Mayıs kutlamaları da iptal edildi. Sendikalar, STK’lar ve siyasi partiler patlamanın ardından tüm üyeleri SMS mesajı ile uyararak kutlamaların terör saldırısından dolayı iptal edildiğini duyurdu.

PATLAMA ANI KAMERALARA BÖYLE YANSIDI

6'SI POLİS 9 YARALI HASTANELERE GETİRİLDİ

Patlamanın ardından 6’sı polis 9 yaralı ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından camları kırık beyaz renkli bir hafif ticari aracın arandığı belirtildi. Bölgeye giden tüm yollar güvenlik amacıyla kapatıldı.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR