BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,59
EMEKLİ

Emeklilik ikramiyesi nasıl hesaplanır?

Emeklilik ikramiyesi hesaplama işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı ve emekli ikramiyesi hakkında ayrıntılı bilgi haberimizde.

Emekli ikramiyesi hesaplama işlemini internet üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Emekli ikramiyesi hesaplama ile ilgili ayrıntılı bilgi haberimizde.

Emeklilik ikramiyesi hesaplama işlemi emekliliğiniz durumunda size verilecek olan bir miktar paradır. Bu emeklilik ikramiyesi emekli olacak kişilerin emeklilik durumunda kişinin unvanına göre verilecek olup unvanlara göre değişiklik gösterebilir.

Birkaç adımda internet üzerinden anında ikramiye hesaplama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Emekli ikramiyesi hesaplama işleminizi nasıl ve nereden yapacağınız konusunda detaylı bilgileri yazımızın devamında sizlerle paylaşacağız.

EMEKLİ İKRAMİYESİ HESAPLAMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Emekli Sandığı ikramiye hesaplama işlemi kamu yerlerinden çalışan kişiler tarafından gerçekleştirilmesine imkan sağlanmıştır. Emekli Sadığı’na bağlı olarak çalışan vatandaşların alacakları ikramiyelerinin hesaplanmasını yapabilmek için memurhaber.com olarak aşağıda vermiş olduğumuz linke tıklayabilirsiniz.

Açılan sayfada sizden istenen bazı bilgilerin eksiksiz girilmesi ikramiyenizin hesaplanması için muhakkak gerekli bilgilerdir. Sizden istenen derece, kademe ve aylık tarihi bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde giriniz. Daha sonra diğer istenilen bilgileri de tercihinize göre girebilirsiniz. Son olarak bilgilerinizi kontrol edip “Hesapla” butonuna tıklayınız. Bu şekilde emeklilik ikramiye hesaplama işleminizi tamamlamış olursunuz. Ama bu durumun hiçbir resmiyeti olmadığını da bilmeniz gerekir.

EMEKLİ İKRAMİYESİ HESAPLAMA İŞLEMİ İÇİN TIKLAYIN!

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR