BIST 9.891
DOLAR 32,46
EURO 34,85
ALTIN 2.446,68
ÖĞRETMEN

e okul VBS 2016 takdir teşekkür hesaplama sayfası

'Takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır' sorusu velilerin e okul VBS MEB 2016 üzerinden en çok araştırdığı konu peki e-okul.meb.gov.tr üzerinden VBS MEB takdir teşekkür hesaplaması nasıl yapılır? Detaylar memurhaber.com'da...

Takdir teşekkür hesaplaması e-okul Veli Bilgilendirme Sistemi giriş ekranı e-okul.meb.gov.tr üzerinden yapılabiliyor. 17 Haziran'da okullar tatile girecek fakat veliler ve öğrenciler şimdiden sabırsızlıkla takdir-teşekkür hesabı yapıyor.

Öğrencileirn bütün bir yıl boyunca çalışığ çabalayıp emeklerinin karşılığını alacağı sene sonu tatili yani yaz tatili 17 Haziran'dan itibaren başlıyor. Karne dağıtımına çok az kaldı ancak veliler ve öğrenciler e-okul vbs ile hem karne notlarını görmek istiyor hem de takdir teşekkür alıp alamayacaklarını şimdiden bilmek istiyorlar.  

TAKDİR-TEŞEKKÜR HESAPLAMASI NASIL YAPILIR?
Takdir Teşekkür hesaplama nasıl yapılıyor sorusuna yanıt aranıyor. Yıl sonuna gelinen bu günlerde öğrenciler Takdir Teşekkür hesaplama ile alacakları begenin türünü öğrenebiliyor. MEB'in e-okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile öğrenciler ve veliler 17 Haziran'dan önce takdir teşekkür hesaplaması yapabilir, MEB'in karne notlarını e-okul.meb.gov.tr'ye eklemesiyle ders durumlarını öğrenebilirler. 

e OKUL VBS MEB GİRİŞİ KARNE NOTLARI ÖĞRENME
Takdir teşekkür hesaplamasının yanısıra, veliler MEB'in e-okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden karne notlarını, devamsızlık durumu ve takdir teşekkür hesaplama sistemine erişebilirler.

e-okul.meb.gov.tr adresine giren veliler ekranda e-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ bölümüne öğrencinin TC Kimlik Numarası ve okul numarasını girerek e-okul karne notları öğrenme sayfasına ulaşabilirler.

E -OKUL SAYFASINA GİRİŞ İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ

TAKDİR - TEŞEKKÜR BELGESİ ALMANIN ŞARTLARI

Öğrenciler Takdir Teşekkür hesaplama yaparken, diğer yandan bu belgeleri alabilmenin şartlarını öğrenmek istiyor. Çünkü belgeleri alabilmek için bu şartların yerine getirilmiş olması gerekiyor. Öncelikle öğrencilerin belge alabilmeleri için hiçbir dersten zayıf not (0-1) almamış olması gerekiyor. Eğer 0 ya da 1 olan notunuz varsa, belge hesaplaması yapmanız gerekmez. Yine öğrencilerin baraj derslerinin en az 45 olması gerekiyor. Bu kriterleri yerine getiren öğrencilerin son olarak puan şartını tutturmaları gerekiyor. Takdir Teşekkür hesaplama sonucunda karne notunuzun 70,00 ile 84,99 arasında olması Teşekkür Belgesi alacağınız anlamına gelir. Diğer yandan Takdir Belgeesi almanız için ise 85,00 ve üzeri ortalamayı tutturmanız gerekmektedir.

MEB e-okul veli bilgilendirme sistemi takdir teşekkür hesaplama ekranı da e-okul.meb.gov.tr'de.

Takdir teşekkür hesaplama 2016 ekranı da e-okul veli bilgilendirme sistemi 2016 sayfasından öğrenilebiliyor.

e OKUL NEDİR NASIL ÇALIŞIR?
Bu sistem sayesinde veliler öğrenciler ile ilgili bir çok veriye ulaşabiliyor. Sınav notları devamsızlık merkezi sınav başarıları ve nakil işlemleri gibi şeyler e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi 2016 ile yapılabilmekte. e-okul ile bir öğrencinin okula kaydından mezuniyetine kadar olan bütün süreci içinde barındırır.

e-okul ile veliler okul tarafından veya öğretmenler tarafından kendilerine yapılan duyurulara ulaşabilir, ders programları derslere giren öğretmenler gibi bilgilere ulaşabilir, sınav tarihleri öğrencinin yaptığı devamsızlıklar gibi şeyler öğrenilebilir.

E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ 2016 GİRİŞ YAPMA
Öğretmen ve idareciler E-Okul yönetim bilgi sistemi ile öğrencilerin ve okul bilgilerinin çok daha etkin ve merkezi bir sistemde yönetimi, girişi ve düzenlemesi gibi işlemleri daha pratik şekilde gerçekleştirebilmeleri sağlanırken E-Okul veli bilgilendirme sistemi ise çocuğunuz ile ilgili olan güncel eğitim bilgilerine pratik şekilde ulaşabilmenize yardımcı oluyor. E-Okul yönetim bilgi sistemi ile öğretmen ve idareciler tarafından okul ve öğrenci bilgilerinin merkezi bir sistem içerisinde hatasız ve güncel olarak düzenlenebilmesine yardımcı oluyor. Dijital ortamda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan E-Okul yönetim bilgi sistemi girişi, internet dünyasında bulunan E-Okul internet sayfasında öğretmen ve idareci giriş bölümünden yapılabiliyor.

E-Okul yönetim bilgi sistemi girişi işlemleri öğretmen ve idarecilere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen 'kullanıcı adı' ve 'şifre' bilgilerini girerek yapılabiliyor. Öğretmen ve idareciler E-Okul yönetim bilgi sistemi ile birlikte idareciler okula dair öğrenci dosyası girişi, düzenlemesi ve güncellemesi, öğrenci fotoğraf girişi ve güncellemesi, nakil kaydı işlemleri, kayıt işlemleri, gelişim raporları, haftalık ders programı hazırlığı ve derslere giren öğretmen bilgisi gibi işlemler gerçekleştiriliyor. E-Okul yönetim bilgi sistemi içerisinde öğretmenler ise öğrencilerin not bilgisi, devamsızlık bilgisi, karne bilgisi, gelişim raporları ve performans notları gibi işlemleri gerçekleştirebiliyor

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR