BIST 9.090
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,66
GÜNCEL

Bakan Soylu'dan 1 Mayıs açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Süleyman Soylu 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarına ilişkin açıklama yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Süleyman Soylu , 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarının nerede yapılacağına ilişkin "1 mayıs kutlamalarında uzlaşıldı. Kutlamalar Bakırköy Pazar Yeri'nde yapılacak!" açıklamasını yaptı. Aynı zamanda Taksim'e sembolik olarak çiçek bırakılacak.

1 Mayıs kutlamaları konusunda hükümet ve sendikalar anlaştı. Kutlamalar Taksim'de yapılmayacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu "Kutlamalar Bakırköy Cumartesi Pazarı'nın olduğu alanda yapılacak" dedi.

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), Türk Tabipleri Birliği (TTB), siyasi parti temsilcilerinin katıldığı toplantıda İstanbul'daki 1 Mayıs kutlamalarının Bakırköy'deki Cumartesi Pazarı'nda gerçekleştirilmesine karar verilmişti.

ANLAŞMAYI SOYLU AÇIKLADI

Meclis'te gazetecilerin sorularını cevaplayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ise sendikalar ve hükümetin kutlamaların nerede yapılacağına ilişkin anlaşmaya vardığını açıkladı. Soylu kutlamaların Bakırköy Cumartesi Pazarı'nın kurulduğu alanda yapılacağını söyledi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR