BIST 9.885
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.450,57
KPSS

ALES sınav sonuçları 2015 ÖSYM sonuç sorgu ekranı

ALES sonuçları 2015 ÖSYM sonuç sorgu ekranı sonuc.osym.gov.tr'de yer alacak. ÖSYM ALES sonuçları 2015'i açıklar açıklamaz memurhaber.com'da olacak.

ALES sonuçları ne zaman açıklanaca sorusu Yüksek Lisans programına başvurmak isteyenlerin son günlerde en çok merak ettiği konu haline geldi.  ALES sonuçları 2015 ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı için gözler ÖSYM'de.

ÖSYM 22 Kasım pazar günü yapılan ALES Sonbahar Dönemi sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin 'henüz resmi bir açıklama yapmadı ancak eğitim kulislerinden gelen bilgilere göre ALES sonuçları önümüzdeki günlerde her an açıklanabilir...

ALES SONUÇLARINI NEREDEN ÖĞRENECEKSİNİZ?

2015 ALES sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar ÖSYM'nin Sonuç Açıklama Sistemi'nin internet sayfası sonuc.osym.gov.tr'ye giriş yapmaları gerekiyor.
Sonuç Açıklama Sistemi ana ekranından adayların TC Kimlik Numarası ve ÖSYM Aday Şifreleri'ni sisteme girip sonuç ekranına ulaşmaları gerekiyor.



ÖSYM SONUÇ AÇIKLAMA SİSTEMİ ALES SONUÇLARI 2015

2015 ALES SINAV SORULARI

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

DUYURULAR BU SENE İÇİN DE GEÇERLİ

ÖSYM'nin ALES sonuçlarına ilişkin daha önce yaptığı duyurular bu sene içinde geçerli olacak. ALES sonuçları yalnız online olarak öğrenilebilecek.

SONUÇ BELGESİ GÖNDERİLMEYECEK!

ÖSYM ALES sonuçları için adaylara ayrıca bir sonuç belgesi göndermeyecek.


 

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR