BIST 9.028
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.279,71
KPSS

2014 AÖF sınav sonuçları T.C ile sorgula: AÖF vize sonuçları

Binlerce AÖF öğrencinin beklediği sonuçlar açıklandı. AÖF sonuçlarınızı T.C numaranız ile sorgulayabilirsiniz...AÖF Sınav Sonuçları 2014 açıklandı (Açıköğretim Fakültesi AÖF sınav sonuçlarımemurhaber.com'da

Binlerce AÖF öğrencinin beklediği sonuçlar açıklandı. AÖF sonuçlarınızı T.C numaranız ile sorgulayabilirsiniz...AÖF Sınav Sonuçları 2014 açıklandı (Açıköğretim Fakültesi AÖF sınav sonuçlarımemurhaber.com'da

AÖF öğrencilerinin merakla beklediği aöf sınav sonuçları 2014 açıklandı. Aöf sınav sonuçlarını öğrenmek için haberimize bakın. AÖF bir sürprize imza attı ve aöf sınav sonuçlarını bir hafta on gün içinde açıkladı. AÖF ile ilgili bilmek isteyeceğiniz her şey memurhaber.com'da

AÖF öğrencilerinin merakla beklediği aöf sınav sonuçları 2014 açıklandı. AÖF 19-20 Nisan 2014 tarihinde yapılan, AÖF 2014 yılı Bahar Dönemi vize sınav sonucu açıklandı. AÖF Sınav Sonuçları 2014. AÖF sınav sonuçları. AÖF 2014 Sınav Sonuçları öğrenme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi Final sınavı soruları ve cevaplarının sınav haftasından 3-4 gün sonra açıklanması bekleniyor.19- 20 Nisan 2014 bahar dönemi final sınav sonuçları burada olacak. Öğrenciler, sınav sonuçlarını T.C. kimlik numaralarını kullanarak öğrenebilirler.



AÖF'de bütünleme sınavları olmadığı için açıklanması beklenen AÖF sınav sonuçları öğrenciler açısından büyük öneme sahip. Sınav sonuçları sınavın gerçekleştiği tarihinden itibaren genellikle 15 gün içinde /tr/aciköğretim-sistemi adresinde yayınlanıyor ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabiliyor.

AÖF 19-20 Nisan 2014 bahar dönemi final sınavı yapıldı. AÖF soru ve cevapları e-öğrenme adresinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bu iş her sınavda takribi 2 hafta ila 4 hafta arasında değişiyor. Hemen açıklanmayan AÖF sınav sonuçları, öğrencileri bir hayli merakta bırakıyor.

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLECEK?

Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak “Fakülte” başlığından “Sınav Soruları” seçeneğine, “Bölüm” başlığından öğretim yılını, “Ders” başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler.

Şayet Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencisi iseniz, "T.C. Kimlik Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz. Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Batı Avrupa Programı öğrencisi iseniz, "Öğrenci Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz. anadolu üniversitesi örgün program öğrencileri de portalda "Öğrenci Numarası" ile oturum açabileceklerdir. Yabancı uyruklu örgün program öğrencileri portalda "9..." ile başlayan "Öğrenci Numarası" ile oturum açabileceklerdir. Eğer öğrencimiz değilseniz, yukarıdaki kutucuğa "konuk" yazarak e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz. Ancak bu durumda, çoğu hizmetimizden sınırlı olarak yararlanabilirsiniz. Öğretim Üyelerimiz, kendilerine bildirilen kullanıcı adı ve şifreleri ile sistemde oturum açabilirler. İnternet Explorer'da güvenlik ve gizlilik ayarları varsayılan düzeyden daha yukarda olmamalıdır.

AÖF öğrencilerinin merakla beklediği aöf sınav sonuçları 2014 açıklandı. Aöf sınav sonuçlarını öğrenmek için haberimize bakın. AÖF bir sürprize imza attı ve aöf sınav sonuçlarını bir hafta on gün içinde açıkladı.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR