BIST 9.943
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.441,51
İŞÇİ

16,01,2014 kamu taşeron

Kamuda görev yapan 600 bin taşeron işçiye torba yasadan neler çıktı? İşte 16,01,2014 kamu teşeron işçileri torba yasada neler var? Torba yasadan 600 bin taşeron işçiye çıkan müjdeler...

Kamuda görev yapan 600 bin taşeron işçiye torba yasadan neler çıktı? İşte 16,01,2014 kamu teşeron işçileri torba yasada neler var? Torba yasadan 600 bin taşeron işçiye çıkan müjdeler...

Kamuda çalışan 600 bin taşeron işçi için TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından kabul edilen torba tasarıda neler var? İşte Taşeron işçi torba yasa- torba yasa taşeron işçi neler var 16/01/2014.

Taşeron işçilerde ilgili haberleri "TAŞERON İŞÇİLER" kategorimizden takip edebilirsiniz...

MEMURHABER.COM/ÖZEL İÇERİK-ESMA GÜL ÖZEN- Aslında her şey yaklaşık 1 hafta önce birçok basın kuruluşunda çıkan '600 bin taşeron işçiye kadro geliyor' 'taşeron işçiler kamu kadrosuna geçiyor, taşeron işçilere müjde gibi haberler ile başladı. Sütten ağzı yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyen 'çaresiz' taşeron işçiler hükümet kanadından bu haberlere yalanlama gelmediği için bir kez daha ümitlendi..

VE TAŞERONUN ÜMİTLERİ BİR KEZ DAHA YIKILDI....

Bu haberleri günlerdir görmezden gelen sayın Çalışma ve sosyal bakanı Frauk Çelik sonunda dün akşam saatlerinde gerekli açıklamayı yaptı. Çelik,' Son günlerde bazı basın yayın organlarında yer alan 600 bin taşeron işçisine kadro verileceğine dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır.' dedi.

Anlayacağınız Çelik taşeron işçilere daha kadroya çoook var demek istedi... Eee peki dertleri bir türlü dinmeyen ve sorunları hep gözardı edilen taşeron işçler bu hükümete güvenebilir mi? Memurhaber.com'a gelen birçok mailde taşeron işçiler ağız birliği etmişcesine hükümete sesleniyor; kadro yoksa oy da yok....

İŞTE SİZLERDEN GELEN YORUMLARIN BİRKAÇI

FARUK ÇELİK 600 BİN TAŞERON İŞÇİYE KADRO HABERLERİNİ BÖYLE YALANLADI..

akanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Son günlerde bazı basın yayın organlarında yer alan 600 bin taşeron işçisine kadro verileceğine dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Alt işverenlik ilişkisinde işçilerimizin özellikle kıdem tazminatına hak kazanmaları, yıllık ücretli izinlerini kullanmaları, sendikal haklardan faydalanabilmeleri, ücretlerinin tam ve zamanında ödenmesi sorunlarının çözümünde yoğunlaşan çalışmalar sürdürülmektedir.

Biz demiştik demeyi sevmiyoruz ama maalesef taşeron işçiye kamu kadrosu haberlerinin asparagas ve sadece seçim yatırımı olabileceğini size günler öncesinden duyurmuştuk. Sayın Çelik yaptığı bir açıklama ile bunu doğruladı..

 

MEMURHABER.COM/ÖZEL İÇERİK-ESMA GÜL ÖZEN- Aslında her şey yaklaşık 1 hafta önce bbirçok basın kuruluşunda çıkan '600 bin taşeron işçiye kadro geliyor' 'taşeron işçiler kamu kadrosuna geçiyor, taşeron işçilere müjde gibi haberler ile başladı. Sütten ağzı yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyen 'çaresiz' taşeron işçiler hükümet kanadından bu haberlere yalanlama gelmediği için bir kez daha ümitlendi..

VE TAŞERONUN ÜMİTLERİ BİR KEZ DAHA YIKILDI....

Bu haberleri günlerdir görmezden gelen sayın Çalışma ve sosyal bakanı Frauk Çelik sonunda dün akşam saatlerinde gerekli açıklamayı yaptı. Çelik,' Son günlerde bazı basın yayın organlarında yer alan 600 bin taşeron işçisine kadro verileceğine dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır.' dedi.

Anlayacağınız Çelik taşeron işçilere daha kadroya çoook var demek istedi... Eee peki dertleri bir türlü dinmeyen ve sorunları hep gözardı edilen taşeron işçler bu hükümete güvenebilir mi? Memurhaber.com'a gelen birçok mailde taşeron işçiler ağız birliği etmişcesine hükümete sesleniyor; kadro yoksa oy da yok....

İŞTE SİZLERDEN GELEN YORUMLARIN BİRKAÇI


Kamuda çalışan 600 bin taşeron işçinin tüm hayalleri suya düştü. 600 bin taşeron işçinin kadroya alınması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yalanlandı. Kamu taşeron işçiler 15/01/2014 son dakika-kamuda taşerona kadro haberi.

Taşeron işçilerle ilgili tüm haberleri "TAŞERON İŞÇİLER" kategorimizden takip edebilirsiniz...

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Son günlerde bazı basın yayın organlarında yer alan 600 bin taşeron işçisine kadro verileceğine dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Alt işverenlik ilişkisinde işçilerimizin özellikle kıdem tazminatına hak kazanmaları, yıllık ücretli izinlerini kullanmaları, sendikal haklardan faydalanabilmeleri, ücretlerinin tam ve zamanında ödenmesi sorunlarının çözümünde yoğunlaşan çalışmalar sürdürülmektedir.

TAŞERON İŞÇİYE KADRO 2014 YEREL SEÇİM YATIRIMI MI?

Taşeron işçilere kadro verilmesi ile ilgili çalışmalar yapıldığı, hatta bu çalışmaların tamamlandığı yönündeki haber ve yorumlar kamuoyunu yanlış yönlendirmektedir.

Çalışanların hayat seviyesini yükseltmek, çalışma hayatını geliştirmek ve çalışma barışını sağlamak gibi temel görevleri olan Bakanlığımızın alt işveren işçilerinin kadroya alınması gibi bir çalışması bulunmamakla birlikte, çalışanların sorunlarının, sosyal tarafların katılımıyla çözülmesine yönelik çalışmalar devam etmektedir." denildi.

600 BİN TAŞERON İŞÇİ İÇİN SON NOKTA KOYULDU!

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR