BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
İŞ İLANLARI

Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması

Son dönemlerin en başarılı ve ses getiren Seramik Karo Tasarım yarışmalarının başında Yurtbay Seramik ‘in düzenlendiği seramik tasarım yarışmaları gelmektedir.

Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması Son dönemlerin en başarılı ve ses getiren Seramik Karo Tasarım yarışmalarının başında Yurtbay Seramik ‘in düzenlendiği seramik tasarım yarışmaları gelmektedir.

Bu yıl yine yapılan seramik tasarım yarışması yakın zamanda duyuruldu bu defa adı Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması olarak duyuruldu.

Yarışmaya ait detaylar şöyledir;

Yarışmaya kimler katılabilir? Yarışmaya Endüstri Ürünleri Tasarımı ve Seramik Tasarımı bölümlerinden ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri bireysel olarak katılabilmektedir.

Yarışmaya katılım ve tasarım şartları nelerdir?

Katılan öğrenciler son altı ay içerisinde öğrenci olduğunu belgelemelidirler.

Tasarımlar daha önce başka bir yerde görülmemiş olmalıdır.

Yarışma tek etaptır. Bir öğrenci yarışmacı birçok tasarım ile katılabilmektedir. Yapılan tasarımlar ne zaman, nereye teslim edilmelidir?

1 Temmuz 2014 Salı günü saat 18:00 e kadar (akşam 6 ya kadar) Yurtbay Seramik Merkez’e ( Telefon: 0 216 327 99 99 – 242 Mail: pazarlama@yurtbay.com.tr Adres: Hasanpaşa Mah. Yeniyol Sokak NO:2 Kadıköy/İstanbul ) ulaştırması gereklidir.

Yarışma sonuçları ne zaman açıklanacak, kazanan nasıl belirlenecektir? 7 Temmuz 2014 tarihinde jüri değerlendirmesi yapılarak, 21 Temmuz 2014 ‘de kazananlar açıklanacaktır. Yarışma ödülleri nelerdir? 1. seçilen tasarım için: 5.000 TL 2. seçilen tasarım için: i mac masaüstü bilgisayar 3. seçilen tasarım için: i pad mini tablet

Yarışma Jürisi kimlerden oluşmaktadır?

Mustafa GİRGİN, Mimar, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yard. Esra BAKIN, Yurtbay Seramik Pazarlama Müdürü Kemal SAYGI, Yurtbay Seramik Satış Müdürü Serdar BAŞARAN, Yurtbay Seramik Satış Müdür Yard. Sinan CANPOLAT, Mimar Fulya ALTUNKAYA, İç Mimar Yurtbay Seramik Tasarım Ekibi Yarışmaya katılacaklardan neler istenmektedir?

Tasarımcılar bütün anlatımlarını 50×70 cm ölçülerindeki, beyaz zeminli, en az 2 (iki), en fazla 5 (beş) paftada gerçekleştireceklerdir.

Kâğıt üzerine yapıştırma kabul edilmemekte olup tasarımlar pcde ya da elde hazırlanmalıdır.

Her katılımcı yarışmaya, Yurtbay Seramik web sitesinden temin edecekleri “Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması Başvuru Formu”nu imzalayıp doldurarak katılabilecektir. Başvuru Formu’nun sağ üst köşesine, tasarımların üzerine yazılan RUMUZ yazılmalıdır. Her katılımcı yarışmaya,

Yurtbay Seramik web sitesinden temin edecekleri “Başvuru Formu”nu imzalayıp doldurarak katılabilecektir.

Başvuru Formu’nun sağ üst köşesine, tasarımların üzerine yazılan RUMUZ yazılmalıdır. Yarışmacıların eğitim gördükleri üniversiteden alınmış ve son kayıt durumlarını gösteren onaylı belgeyi Başvuru Formu’na eklemeleri gerekir. Başvuru Formu, ayrı bir diplomat zarfa konulmalıdır. Başvuru Formu’na ek olarak CV, Öğrenci Belgesi vb. belgeler de diplomat zarfın içine konularak, üstüne RUMUZ yazılıp kapalı bir şekilde paftaların bulunduğu büyük zarfın içinde teslim edilmelidir. Tüm yarışmacılar, tasarımlarını teslim ederken paftalara ek olarak, seramik ve mekân çizimlerinin yüksek çözünürlüklü görsellerini TIFF formatında, CD içerisinde teslim etmek zorundadırlar. Yarışma ile ilgili daha fazla bilgi ve detaylar için Yurtbay Seramik web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kaynak : http://www.seramikfirmalari.com/zeki-yurtbay-tasarim-yarismasi.html

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR