BIST 9.725
DOLAR 32,53
EURO 34,79
ALTIN 2.439,26
GÜNCEL

Yola çıkacaklar dikkat 30 araç birbirine girdi! Yol trafiğe kapandı Vali Yerlikaya'dan son dakika açıklaması

İstanbul'da yoğun tipi ikindiden itibaren başladı. Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören kavşağında yaklaşık 30 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Beylikdüzü-Büyükçekmece istikametinde E-5 karayolu trafiğe kapandı. İstanbul Valisi Yerlikaya son dakika açıklaması yaparak İstanbul'a girişe izin verilmeyeceğini duyurdu.

İSTANBUL'da kar yağışı birden tipiye dönüştü. Arnavutköy'de yoğun kar yağışı nedeniyle Marmara Otoyolu'nda 30 araç birbirine girdi. İstanbul'un en yoğun trafiğinin olduğu E-5 olarak bilinen D-100 otoyolunda da trafik durdu.

16.30İstanbul'a giriş yasaklandı
 İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada "Kıymetli Sürücüler, İkinci bir duyuruya kadar; Trakya istikametinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların ilimize girişine yoğun kar yağışı nedeniyle İZİN VERİLMEYECEKTİR Trakya istikametinden yola çıkılmaması önemle rica olunur." dedi.

16.00Yollar kilitlendi
 Beylikdüzü'nde yoğun tipi: E5 kapandı
Beylikdüzü - Büyükçekmece arasında E-5 Karayolu olarak bilinen D100 karayolu trafiğe kapandı. Çok sayıda araç trafikte kaldı. Ekiplerin yolu açma çalışması sürüyor.

Küçükçekmece D-100'de göz gözü görmüyor
Aniden bastıran tipi İstanbul'un en yoğun trafik akışının olduğu D100 karayolunu etkisi altına aldı

İCA tarafından işletilen Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören kavşağında yaklaşık 30 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. İstanbul Havalimanı istikametinde yaşanan kazada ölen ya da yaralanan olmazken, yol tamamen trafiğe kapatıldı. Her iki yönde de kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. 

Marmara Otoyolu'nda yoğun kar yağışı ve tipi devam ederken, araçların kaldırılma çalışması sürüyor.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR