BIST 10.000
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.429,31
ÖĞRETMEN

YÖK fakülte sorunlarını gündeme aldı!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), fakültelerin sorunlarını konuşmak üzere dekanlarla toplantı yapmaya başladı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç'ın YÖK'te gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan Dekanlar toplantısı ile ilgili resmi sosyal medya sayfalarında açıklamalarda bulundu.

YÖK BAŞKANI'NIN AÇIKLAMALARI

Bazı fakültelerimizin mevcut durumlarını ve sorunlarını bu fakültelerimizin dekanları ile YÖK'te yaptığımız toplantılarda ele almaktayız.

Bu kapsamda 12 Mart 2015'te bazı Diş Hekimliği Fakültelerimizin, 17 Mart 2015'te yine bazı Tıp Fakültelerimizin dekanlarının katılımıyla YÖK'te toplantılar gerçekleştirdik.

15 ve 17 Nisan 2015 tarihlerinde tüm Hukuk Fakültelerimizin, 28 Nisan 2015'te tüm Mühendislik Fakültelerimizin, 05 Mayıs 2015'te tüm Veterinerlik, Ziraat ve Su Ürünleri Fakültelerimizin dekanları ile YÖK'te bir dizi toplantı yapacağız.

Bu toplantılarda fakültelerimizin durumları, sorunları, eğitim kalitelerinin artırılması ve standartlarının yükseltilmesi konularında görüş alışverişinde bulunmaktayız.

Yükseköğretim sistemimizde mevcut olan sorunların, bu sorunların çözümünde katkı sunabilecek ilgili kurumların değerli yöneticileriyle, YÖK'te, yıl içerisinde yapacağımız toplantılarda görüşülmesini önemsemekteyiz.

YÖK BAŞKANI'NIN SOSYAL MEDYADAN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR










Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR