BIST 10.320
DOLAR 32,28
EURO 35,10
ALTIN 2.472,17
ÖĞRETMEN

YGS ve LYS hakkında bilgilendirdiler

'Eğitimde başarıyı artırma projesi' kapsamında YGS ve LYS bilgilendirme semineri yapıldı.

GAZİANTEP’in İslahiye İlçesi’nde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından ’Eğitimde başarıyı arttırma projesi’ kapsamında YGS ve LYS bilgilendirme semineri düzenlendi.

İslahiye Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen seminere; İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş, Şube Müdürü İbrahim Yağcı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Yıldırım, Müdür Yardımcısı Süreyya Aslan, öğretmenler veöğrenciler katıldı.

 'AMAÇ EĞİTİMDE KALİTEYİ ARTIRMAK'

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Yıldırım, ‘Eğitimde başarıyı arttırma projesi’ çerçevesinde düzenlenen seminerde amacın eğitim kalitesini ve başarı çıtasını yükseltmek olduğunu belirterek, "Eğitimde başarının yakalanması amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube müdürleriyle birlikte, ilçemizin tüm eğitim kurumu yöneticileriyle koordineli bir çalışmanın planladığını, bu doğrultuda öğretim yılı başından bu yana yoğun bir faaliyet içerisinde çalışıyoruz" dedi.

Eğitim Uzmanı Mehmet Mercan ise seminerde YGS ve LYS hakkında bilgilendirme yaptı ve öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR