BIST 10.087
DOLAR 32,25
EURO 34,85
ALTIN 2.432,29
GÜNCEL

Yeni bir dünya: Sosyal Medya

Son günlerin en çok konuşulan ve tartışılan konularının başında gelen sosyal medyaya farklı bir boyutan bakan Eğitim Uzmanı ve memurhaber..com yazarı Ekrem Aytar, yeni dünya sosyal medyayı ve yasakları anlatıyor.

MEMURLAR- ÖZEL İÇERİK-EKREM AYTAR- Ülkemizde hemen hemen herkesin farkında olduğu yeni bir dünya kuruluyor. Yeni dünyanın ismi isteyerek veya istemeyerek de olsa tabiyetine giriverdiğimiz Sosyal Medya’dan başkası değildir. Sosyal Medya dünyasının içerisine girenler, uçsuz bucaksız bu dünyanın içerisinde ufak ufak kendilerine bir yer ediniyorlar. Yazılı kuralları olmayan, eğitim serüvenimizin basamaklarında yer almayan bu yeni ve renkli dünya, tabiyetine girenleri bir şekilde sarıp sarmalıyor ve kucaklıyor.

Bu dünyanın gizemleri o kadar çok ki; saymaya kalksak herhalde bu yazının sayfaları değil kalın ansiklopedi sayfaları bile kafi gelmez. İşte bu gizemli dünyanın tabiyetine girenler çok kısa sürede bu yeni dünyanın kendince var olan geleneklerine uyuyor ve kendisini suyun akışına bırakıveriyor.

EKREM AYTAR2IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR