BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,00
ALTIN 2.470,01
GÜNCEL

Yarın okullar tatil mi 6 Ocak 2015 hangi illerde kar tatili

Yarın 6 Ocak 2016 çarşamba günü okullar tatil mi? Hangi illerde yarın kar tatili ilan edilecek? İşte il il kar tatili verilecek yerlerin listesi...

Yarın yani 6 ocak çarşamba günü Sivas ve Kastamonu başta olmak üzere pek çok ilde okullar kar yağışı sebebiyle tatil ilan edildi. Yarın okullar tatil mi sorusuna yanıt geldi. İşte eğitime ara verilen okullar...

İşte yarın için kar tatili alan illerin listesi;

KASTAMONU'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Kastamonu'da bugün kent merkezinde okullar tatil edilmişti. Kastamonu'da yarın yani 6 Ocak çarşamba günü ise Daday, Doğanyurt, Bozkurt, Şenpazar, Çatalzeytin, Azdavay ve Doğanyurt ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

SİVAS'TA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

SİVAS'ta yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ile birlikte ilçeler ile köylerde okullar tatil edildi. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, bugünkü kar tatili kararının 6 Ocak çarşamba günü de devam edeceği bildirildi.

Açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan gaziler, engelli personel ile hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

GİRESUN'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Giresun'da, merkez ve bağlı köylerde ilkokul, ortaokul ve liselerde bugün okullar tatil edilmişti. Giresun Şebinkarahisar ilçesinde ise yarın yani 6 Ocak çarşamba günü de okullar tatil oldu. Kamu kurumundaki engelli ve hamileler de idari izinli sayıldı.




Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR