BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Yangın diye gittiler ceset çıktı! Öz kızını boğarak öldürdü

İstanbul Esenler'de 40 yaşındaki H.U., 20 yaşındaki kızını boğarak öldürdü. Olay itfaiye tarafından çıkan yangının söndürülmesinin ardından ortaya çıktı. Evde genç bir kızın ölü bulunmasından sonra bileklerinde kesikler olan babasının kızını boğduğu ve ardından intihara teşebbüs ettiği öğrenildi.

İstanbul Esenler Fatih Mahallesi 245. Sokak'ta 5 katlı bir binanın 1. katındaki evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.
 
İtfaiye ekipleri, yangın çıkan birinci katta, bir kadın ve erkeğin yerde hareketsiz yattığını gördü. Sağlık ve polis ekipleri de olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yerde yatan Zeynep U.'nun (20) hayatını kaybettiğini belirledi.
 
Bileklerinin kesik olduğu tespit edilen ağır yaralı H.U ise (40) ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu sırada, ailenin yakınlarının, olay yerinde gözyaşı döktüğü görüldü.
 
Polis ekipleri, sokağı şeritle kapatarak, çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin binadaki çalışmaları sürüyor.
 
Yan binada oturan Ramazan Yılmaz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, dün akşam saatlerinde baba H.U'yu kızıyla eve girerken gördüğünü, evde 4 kişilik bir ailenin yaşadığını belirtti.
 
H.U.'nun kızı Zeynep U.'yu boğarak öldürdükten sonra bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiği öğrenildi. 

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR