BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,00
ALTIN 2.513,32
ÖĞRETMEN

Türk-Eğitim-Sen yönetmeliğin yakasını bırakmıyor

Türk Eğitim-Sen genel başkanı İsmail Koncuk, "Bu yönetmelik fiilen uygulanması mümkün olmayan bir hüviyet taşımaktadır." dedi.

Türk Eğitim-Sen genel başkanı İsmail Koncuk, Mamak ilçesinde İş yeri Temsilcileri Toplantısına katıldı ve bu toplantıda konuşurken yönetici atama ile ilgili konuya da değindi! Konuşmasında şunları belirti;

Koncuk, Yönetici Atama Yönetmeliğine de dikkat çekerek, “Bu yönetmelik fiilen uygulanması mümkün olmayan bir hüviyet taşımaktadır. Bu derece acemice hazırlanmış bir yönetmelik kabul edilemez. Mülakat sınavını getirildiği, valiye üç aday arasından atama yetkisinin verildiği; liyakati ve adaleti yerle bir eden bu anlayışla mücadelemiz devam edecek. Önceki gün Şube Yönetim Kurulu üyelerimizin katılımıyla MEB önünde bir uyarı eylemi yaptık. Dileriz, Bakanlık, kuru bir inatlaşma içerisinde olmaz ve bu ucube yönetmeliği geri çekerek doğru olanı yapar. Aksi takdirde Türk Eğitim-Sen olarak gereği yapılana kadar mücadelemizi sürdüreceğimizin bilinmesini istiyorum.” Şeklinde konuştu.

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR