BIST 9.556
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.490,17
İŞ İLANLARI

TÜBİTAK MAM enerji için personel arıyor

TÜBİTAK MAM personel alım ilanı yayımladı. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Marmara Araştırma Merkezi (MAM), 65 araştırma geliştirme (AR-GE) personeli alacak. Başvurular ne zamana kadar devam edecek? İşte detaylar...

TÜBİTAK MAM personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre Kocaeli'de faaliyet gösteren TÜBİTAK 65 personeli işe alacak. Peki personeller hangi alanda alınacak.

TÜBİTAK MAM, personel alım ilanı yayınladı. Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Marmara Araştırma Merkezi (MAM), 65 araştırma geliştirme (AR-GE) personeli alacak. 

TÜBİTAK ENERJİ İÇİN PERSONEL ARIYOR

Enerji Enstitü'sünde istihdam edilecek olan personel, otomotiv, pil, motor, tasarım, elektrik, robotik, otomasyon, ısı transferi, yakma ve güç elektroniği gibi alanlarda araştırma yapacak. Çoğunluğu Gebze'de çalışacak olan personelin bir kısmı Ankara'da istihdam edilecek.

BAŞVURULAR 12 ŞUBAT'A KADAR DEVAM EDECEK

Adaylar, www.mam.tubitak adresine giriş yaptıktan sonra kariyer/ iş olanakları bölümündeki iş başvuru formunu dolduracak. Müracaatlar, 12 Şubat Cuma gününe kadar devam edecek.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR