BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
GÜNCEL

TRT Genel Müdürüne ne oldu?

Geceyarısı açıklanan Valiler Kararnamesi'ne göre TRT Genel Müdürü Şahin, Samsun'a vali olarak atandı.

- Geceyarısı açıklanan valiler kararnamesiyle İstanbul Valisi Mutlu merkeze alınırken TRT Genel Müdürü Şahin de sürpriz bir kararla Samsun Valiliğine atandı.

ŞAHİN'İN KARTI İPTAL EDİLDİ

Hürriyet gazetesinden Zeynep Gürcanlı'nın haberine göre, İbrahim Şahin'in TRT'nin başından gideceğine ilişkin ilk işaret, altı ay kadar önce geldi.

Tüm üst düzey bürokratlara verilen, Şahin'in de sahip olduğu Başbakanlık serbest giriş kartı iptal edildi.

Şahin'in Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlık döneminin son döneminde de kendisinden randevu istemesine rağmen kabul edilmediği öğrenildi

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'e hükümet tarafından valilik teklif edildiği, ilk valilik kararnamesinde de Samsun'a vali olarak atanabileceği ifade ediliyordu. Açıklanan Valiler Kararnamesi'ne göre beklenildiği gibi İbrahim Şahin Samsun Valisi olarak atandı.
 
7 YILDIR BU GÖREVİ YÜRÜTÜYORDU

İbrahim Şahin, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile önceki gün yaptığı görüşmenin ardından dün itibarıyla izne aayrılmıştı. Şahin'in izninin bitiminde 7 yıldır sürdürdüğü TRT Genel Müdürlüğü'nden ayrılacağı belirtilmişti. İbrahim Şahin, 2007 yılında başladığı TRT Genel Müdürlüğü görevini bıraktığını açıklayıp yakın çalışma arkadaşlarına veda etti.
Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR