BIST 10.056
DOLAR 32,26
EURO 34,80
ALTIN 2.422,58
GÜNCEL

TEOG sınavı ne zaman?

Sekizinci sınıf öğrencilerinin gireceği TEOG ikinci dönem sınav tarihleri belli oldu. ÖSYM'nin açıkladığı takvime göre TEOG sınavına az bir zaman kaldı. Peki öğrenciler TEOG sınavına nasıl hazırlanmalı? TEOG puanı nasıl hesaplanır? İşte detaylar...

Liseye geçişte sekizinci sınıf öğrencilerinin gireceği sınavlardan biri olan TEOG sınavına az bir zaman kaldı. 27-28 Nisan tarihlerinde yapılacak olan TEOG sınavı için heyecanlı bekleyiş başladı. TEOG sınavından sonra yani 29 Nisan tarihinde okullar tatil olacak mı? Detaylar memurhaber.com'da. 

2. TEOG sınavına az kaldı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen tarihe göre, TEOG sınavlarının tarihi 27-28 nisan olarak belirlendi. Sınavlara öğrenciler kendi okullarında girecekler. Yaklaşık 1 milyon 200 bin sekizinci sınıf öğrencisi 27-28 Nisan’da yapılacak ikinci dönem Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı’na girecek.

29 NİSAN CUMA GÜNÜ OKULLAR TATİL OLACAK MI?

TEOG sınavının yapılmasına sayılı günler kala sınava girmeyecek olan öğrenciler cuma günü okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) konuyla ilgili açıklama geldi. TEOG'dan sonra okullar tatil olmayacak.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR