BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 35,05
ALTIN 2.502,08
GÜNCEL

TEOG 2016 soru ve cevap anahtarı EBA değiştirdi

TEOG sınav soruları ve cevap anahtarı eba.gov.tr'den açıklandı... TEOG soruları 2016 2. dönem cevap anahtarları EBA giriş sayfası linki memurhaber.com'da...

TEOG 2016 2. dönem soruları ve cevapları MEB EBA giriş ekranı eba.gov.tr'den erişime açılır açılmaz tüm öğrenciler TEOG 2016 2. dönem soruları ve cevap anahtarlarına ve TEOG soruları 2016 2. dönem çözümlü videolarına ulaştı. 

TEOG 2016 soruları ve cevapları bugün saat 14.00'de eba.gov.tr'den yayınlandı... EBA dün yaptığı açıklamada TEOG sorularının bugün saat 13.00'de açıklanacağını duyurmuştu. TEOG 2016 soruları ve cevap anahtarları EBA ile aynı anda memurhaber.com'da...

TEOG 2016 SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MEB, TEOG 2016 sonuçlarını Haziran ayı içinde açıklayacak. TEOG sonuçları MEB'in e-okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden ilan edilecek. TEOG puanlarıyla birlikte MEB, öğrencilerin liselere yerleştirilmesinde kullanılacak Yerleştirmeye Esas Puan-YEP'i de açıklayacak.
TEOG TÜRKÇE SORU VE CEVAPLARI VİDEOLU ANLATIM İÇİN PLAYER'A TIKLAYINIZ


EBA GİRİŞ SAYFASI-TIKLAYINIZ

TEOG TÜRKÇE TESTİ A KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI

TEOG MATEMATİK TESTİ A KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI

TEOG TÜRKÇE SORU VE CEVAPLARI VİDEOLU ANLATIM İÇİN PLAYER'A TIKLAYINIZ

TEOG DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ A KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI
TEOG DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ  SORU VE CEVAPLARI VİDEOLU ANLATIM İÇİN PLAYER'A TIKLAYINIZ

TEOG FEN VE TEKNOLOJİ A KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI

TEOG FEN VE TEKNOLOJİ SORU VE CEVAPLARI VİDEOLU ANLATIM İÇİN PLAYER'A TIKLAYINIZ

TEOG İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK A KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI

TEOG İNGİLİZCE A KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI


'TEOG soruları ne zaman yayınlacak?' sorusu bugünkü 2. oturumu sona eren TEOG sınavının ardından en çok merak edilen konu oldu . Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eba.gov.tr adlı siteden sınav soru ve cevapları saat 14:00'te yayınlayacağını duyurmuştu.

EBA ÜYE OLMA
EBA içeriklerine ulaşmanız için EBA'ya üye olmanız gerekiyor. Eba üyeliği için EBA Giriş Sayfası'ndaki 'üye ol' bölümünü tıklayarak TC Kimlik Numarası ve istenen diğer bilgilerinizi sisteme girmeniz gerekiyor. Üyelik işlemi sonrası EBA'dan gelen 'eba şifresi' ve TC Kimlik Numarası ile sisteme giriş yaparak tüm içeriklere ulaşabilirsiniz. 

TEOG ALMANCA A KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI

TEOG FRANSIZCA A KİTAPÇIĞI VE CEVAP AHANTARI

TEOG MUSEVİLİK A KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI

TEOG ERMENİ OKULLARI DİN KÜLTÜRÜ A KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI
TEOG HAYATIN SONU DEĞİL
TEOG Sınavları ile ilgili değerlendirmeleriyle gündem oluşturan Çalışma Psikoloji Uzmanı Ertan Şimşek ikinci TEOG Sınavları için önemli tespitlerde ve önerilerde bulundu;

''Bilindiği gibi birinci TEOG sınavına giren yaklaşık 1,287,847 öğrenciden 4742'si tüm soruları doğru yanıtladı.Bir nevi sınava giren tüm öğrencilerin kolektif olarak verdiği soruların cevabı sınav ölçme görevi taşıdı. 

Dikkat çekici bir durum; Sınava giren öğrencilerden yaklaşık 1000 e yakını ikinci sınavda tüm soruların tamamını çözmüş , cevaplamış ve başarmış olsalar dahi tercih edilen okullara (örneğin Galatasaray Lisesi, Erkek lisesi...)yine kura ile girmek zorunda bırakılacaktır.

EBA ŞİFRESİ NASIL ALINIR?

TEOG sorularının ve cevaplarının açıklanacağı eba.gov.tr'ye giriş nasıl yapılır sorusunun yanıtı şöyle. Bilgisayarınızdan arama çubuğuna eba.gov.tr adresini girdikten sonra karşısına giriş sayfası çıkacak. Bu sayfanın sağ üst köşesindeki giriş linkini tıklayınca aşağıdaki sayfaya ulaşacaksınız. Bu safyadan Öğrenciye Şifre Verme linkini tıklayarak istenen bilgileri girmeniz durumunda eba şifresi edinmiş olacaksınız. MEB Eğitim Bilişim Ağı-EBA'dan TEOG sınavlarıyla ilgili tüm gelişmeleri takip edebilirsiniz. 

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR