BIST 10.320
DOLAR 32,28
EURO 35,10
ALTIN 2.472,17
İŞÇİ

Taşeron işçilere kamu kadro- Taşeron haber son dakika 30 Haziran

Taşeron işçilere kadro verilecek mi- Taşeron işçilere kamu karo torba yasa son durum 30/06/2015. Taşeron işçi son dakika kadro açıklaması. Taşeron haber 30 Haziran 2015.

Taşeron işçilere kadro verilecek mi- Taşeron işçilere kamu karo torba yasa son durum 30/06/2015Taşeron işçi son dakika kadro açıklaması. Taşeron haber 30 Haziran 2015.

TAŞERON İŞÇİ SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLA (30.06.2015)

Kamuda çalışan taşeron işçilere 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde kadro verileceğine ilişkin önemli seçim vaatleri meydanlarda açıklanmıştı. Birçok siyasi parti taşeron işçilere kamu kadro verileceğini vaat etse de seçimlerin sona ermesiyle partilerden ses çıkmaz oldu. Taşeron işçilere kamu kadrosu verileceği yerel seçimlerde, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ve genel seçimlerde vaat edilse de henüz bir gelişme yaşanmadı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in defalarca taşeron işçilere kadro açıklamaları yapmasına rağmen bir gelişme kaydedilmedi. Taşeron işçiler her zaman kandırılan taraf oldu. Sağlık sektöründe olsun, belediyelerde ve çeşitli kamu kurumlarında çalışan taşeron işçiler bir an önce kadro bekliyor. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, genel seçimlerden önce taşeronlara kadro verileceğini açıkladı. Genel seçimler sona erdi, Yüksek Seçim Kurulu resmi seçim sonuçlarını açıkladı, yeni hükümet kurulacak ve ardından taşeron işçilere kadro verilecek.

Taşeron işçilerin yeni kurulacak hükümetten talepleri şu şekilde;

– Taşeron işçilere kadro verilmelidir.

– Belediyelerde çalışan taşeronlar kadroya alınmalıdır.

– Sağlık sektöründe çalışan taşeronlara her türlü iş yaptırılmamalıdır.

– Karayollarında çalışan taşeron işçilere haftasonu izni verilmelidir.

Yorumlar 8 Yorum
ÇOK OKUNANLAR