BIST 9.943
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.438,27
GÜNCEL

SSK iş yeri sicil no sorgulama nasıl yapılır?

SSK işyeri sicil numarası sorgulama işlemi internetten nasıl yapılır sorusu özellikle iş yeri sahiplerinin iş yeri numaralarını bilmeleri açısından ciddi manada önemlidir. İşte internetten SSK işyeri sorgulamanın en kısa yolu...

İnternetten SSK işyeri sicil numarası sorgulama işlemi herhangi bir şekilde iş yerine sahip olanların, işyeri numaralarını öğrenebilmeleri hizmeti olup; hem kısa, hem kolay hem de fazla vakit almaması açısından ciddi manada önem taşır. Peki SSK iş yeri numarası ile hangi tür işlemler yapılabilir, hangi hizmetlerden faydalanılabilir? İşte cevabı...

SSK iş yeri numarası almanın en sağlıklı ve kesin yolu, SSK müdürlüklerine ve SGK şubelerine başvurmaktır ancak çalışma hayatının koşturmacası içinde ya da şehir merkezlerine uzak yaşayan vatandaşların ulaşım sorunları nedeniyle, telefonla veya internet üzerinden erişim sağlama büyük bir ihtiyaç haline gelmiştir. İnternet üzerinden SSK iş yeri no sorgulama işlemi de zamandan tasarruf sağlamaktadır. 

SSK SORGULAMA YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBULDAKİ İŞYERLERİ İÇİN SSK SORGULAMA YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bunun yanı sıra, internet üzerinden sağlanan sitemle birlikte de, SSK iş yeri no sorgulama işlemini kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz. Bunun için, ITO ‘nun sitesine giriş yaparak, karşınıza çıkacak ekrandan SSK İş Yeri No Sorgulama bölümüne girmeniz gerekecektir. Ardından sizlerden birkaç bilgi istenecek. Bu bilgiler ise, Ticaret Sicil Numaranız olacağı gibi, alt tarafta güvenlik için resim doğrulama işlemi de yapmanız gerekecektir. Tüm bu işlemleri sağladıktan sonra, karşınıza SSK İş Yeri No sorgulama sonucu geleceği gibi, istediğiniz bilgiye de erişmiş olacaksınız.

SSK İŞYERİ SİCİL NO TELEFON YOLUYLA ÖĞRENME

Bununla birlikte, sonra olarak telefonla da bu bilgiye erişmeniz ve sorgulama yapmanız oldukça kolaydır. SGK şubeleriyle ilgili olan telefon numaralarına ulaşmanız halinde, telefondan sorarak kolaylıkla işleminiz gerçekleştirip, iş yeri numarasına da tek seferde ve basit bir biçimde ulaşabilirsiniz. İhtiyaç duyduğumuz her şeye, internetten kolaylıkla erişme rahatlığı bizleri mutlu eden temel sebeplerden olup, kullanmamız da oldukça doğrudur.

SSK
Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR