BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,95
ALTIN 2.446,42
İŞÇİ

Son Torba Kanun'dan memurlara neler çıktı?

Son Torba Kanun'dan devlet memurlarına neler çıktı? İşte 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında görev yapan memurlara Torba Kanun'dan çıkan en güncel sürprizler... Yeni Şafak gazetesinden Ahmet Ünlü yazdı.

Son Torba Kanun'dan memurlara neler çıktı?

7- 28 Şubat Mağdurlarının sıkıntısı gideriliyorKapatılan Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü taşra teşkilatı tarafından 14 Haziran 1997 tarihinde yapılan personel alım sınavı sonucunda asil listede yer alan, ancak sınavın iptal edilmesi nedeniyle devlet memurluğuna atanamayan ya da devlet memurluğuna atanıp göreve başlatılmayan kişiler yeniden devlet memurluğuna atanabilecektir. Daha önce de benzer yönde bir düzenleme yapılmıştı. Son düzenlemeyle birlikte mağduriyetler sonlandırılmış olacaktır.TORBA YASA'DA KABUL EDİLEN 3. BÖLÜM MADDELERİ-TÜM BÖLÜMLERBU MEMURLARIN 2014'TE İZİN SÜRELERİ ARTIYOR!

Son Torba Kanun'dan memurlara neler çıktı?

Diğer personel ise sağlık kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli personel statüsüne geçirilecek. Personele, memur ve sözleşmeli personel statüsüne geçirilmeleri sebebiyle, kurum ve vakıf tarafından ödeme yapılmayacak.TORBA YASA'DA KABUL EDİLEN 3. BÖLÜM MADDELERİ-TÜM BÖLÜMLERBU MEMURLARIN 2014'TE İZİN SÜRELERİ ARTIYOR!

Son Torba Kanun'dan memurlara neler çıktı?

4- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndaki müsteşar yardımcısı 4'e çıkarıyor.TORBA YASA'DA KABUL EDİLEN 3. BÖLÜM MADDELERİ-TÜM BÖLÜMLERBU MEMURLARIN 2014'TE İZİN SÜRELERİ ARTIYOR!

Son Torba Kanun'dan memurlara neler çıktı?

Uzun süredir yüzbinlerce memuru ilgilendiren ilave bir derecenin Torba Kanuna ilave edilmesini beklerken yine memurlarla ilgili sadra şifa olmayacak ve ayaküstü denebilecek bazı düzenlemelerin de yer aldığı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı Mecliste kabul edilerek yasalaştı.TORBA YASA'DA KABUL EDİLEN 3. BÖLÜM MADDELERİ-TÜM BÖLÜMLERBU MEMURLARIN 2014'TE İZİN SÜRELERİ ARTIYOR!