BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
SAĞLIK

Sigarayı bırakan personele Hac ödülü!

Sağlık Söz-Sen sendikası Sağlık Bakanlığına sunduğu öneride sigarayı bırakmış sağlık personellerine bir ödül olarak Hac görevi verilmesini teklif etti...

Sağlık Bakanlığının son yıllarda ciddi şekilde sigara ile savaşı ve bunun neticelerini çok iyi derecelerde almasını takdir eden Sağlık Söz-Sen sendikası Sağlık Bakanlığına bir de öneri sundu.

Bilindiği üzere her yıl kutsal görevlerini yerine getirmek üzere Hac organizasyonuna katılan vatandaşlarımıza yardımcı olmak ve aynı zamanda kendi Hac görevlerini yerine getirmek için belirli sayıda sağlık personeli görevlendirilmektedir.

Öneride bu görevlendirmelerde önceliği sigarayı bırakmış sağlık personellerine verilerek bir ödüllendirmenin yapılması, böylelikle hem sigarayı bırakma teşvik edilmeli hemde sigarayı bırakarak bedenen rahatlayan personellerimizi Hac görevlerini yaparak da ruhen rahatlamalarının da sağlanmasıdır. Bu uygulamada hiç sigara içmeyen sağlık personelleride yararlandırılabilir.

Konuyla ilgili Sağlık Bakanlığını ve Diyanet İşleri Başkanlığını ortak çalışma yapmaya davet eden Sağlık Söz-Sen sigarayı bırakmayı teşvik edici çalışan yararına projelerimizle her daim çalışanların yanında yer alacağını bildirdi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR