BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
İŞ İLANLARI

SGK ilan yayınladı denetmen yardımcısı alacak

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, taşra teşkilatına ait 400 adet Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı kadrosuna atama yapmak üzere sözlü sınavla personel alacak.

SGK'dan büyük ilan. 400 Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı alınacak. Şartlar neler, kimler başvurabilir? Detaylar memurhaber'de.

 

Sınava ilişkin bilgilerden bazıları özetle şöyle:

*Eğitim şartı: En az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme, bankacılık, sigortacılık , matematik, istatistik ve aktüerya bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlardan eğitim durumları itibariyle aranan KPSS puanına sahip olanlar sınava başvurabilecek.

*KPSS puan şartı: Adayların, ÖSYM  tarafından 4-5 Temmuz 2015 veya 22-29 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP111 veya KPSSP113 puan türleri itibariyle 75 ve üzeri puan almış olmaları gerekecek. Başvuruda bulunan adayların, en yüksek puanı alanlardan başlamak üzere, alınacak personel sayısının 4 katı sözlü sınava çağrılacak.

*Sınav başvuru şekli ve tarihi: Başvurular 02-13 Ocak 2017 tarihleri arasında, https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru/AnaSayfa.do adresinden  elektronik ortamda yapılacak.

*Sınavın şekli ve tarihi:  Giriş sınavı sözlü olarak, 13-24 Şubat 2017 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak.

*Alınacak personel sayısı: 400 Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı kadrosunun 300 adedine hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme, bankacılık, sigortacılık bölümü mezunu olup KPSSP113 puan türüne sahip adaylar arasından; 100 adedi ise matematik, istatistik ve aktüerya bölümü mezunu olup KPSSP111 puan türüne sahip adaylar arasından atama yapılacak.

*Ücretleri:  9 uncu derecenin 1 inci kademesinde olup hizmeti bulunmayan, bekar (ya da eşi çalışan) ve çocuksuz bir “Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı”, 2016 yılının ikinci altı ayında 3.222 TL aylık net maaş alabiliyor. Hesaplamaya Yabancı Dil Tazminatı dahil edilmemiştir.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR