BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.305,40
İŞ İLANLARI

SGK ilan yayınladı 110 eczacı alınacak

Sosyal Güvenlik Kurumu 4/B Sözleşmeli Personel statüsünde 110 kişi alınacak. Başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Sosyal Güvenlik Kurumu sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı.  Sosyal Güvenlik Kurumu 110 eczacı alımı yapacak. Söz konusu alıma dair sınav duyurusu Sağlık Bakanlığı resmi internet sayfasından yapıldı.

Kura için Başvuru işlemleri 11 Mayıs 2016 Çarşamba günü T.C Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü ( www.yhgm.saglik.gov.tr" adresinden PBS ( Personel Bilgi Sistemi) üzerinden alınacak. Sınav takvimi ve diğer duyurular daha sonra Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından adaylara ilan edilecek.

110 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK

T.C Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi internet sayfasından "Sosyal Güvenlik Kurumunda 4/B Sözleşmeli Personel Statüsünde İstihdam Edilmek Üzere Alınacak Eczacı Unvanlı Adayların Belirlenmesi İçin Yapılacak Sınava Gireceklerin Tespitine Ait Kura" duyurusunda SGK'ya 110 eczacı yerleştirileceği bildirildi.

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar'

"Madde 1- 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 2 nci maddesine 28/03/2016 tarihli ve 2016/8720 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile eklenen fıkrada; "Sosyal Güvenlik Kurumunda bu Esaslar kapsamında istihdam edilmek üzere alınacak eczacı unvanlı sözleşmeli personel, yukarıdaki hükümlere bağlı olmaksızın anılan Başkanlıkça belirlenecek usul ve esaslara göre yapılacak kura veya yazılı ve/veya sözlü sınav sonucuna göre çalıştırılır.'' hükmü gereği Sosyal Güvenlik Kurumuna bu kura ile 440 eczacı yerleştirilecektir.

Kura sonucu yerleşen adaylar Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yazılı ve/veya sözlü sınava tabi tutulacaktır.

Sınav sonucunda başarılı olan 110 kişinin ataması ilgili Kurum tarafından yapılacaktır.

Bu kura için başvurular 11 Mayıs 2016 Çarşamba günü www.yhgm.saglik.gov.tr internet adresinden erişilecek PBS (Personel Bilgi Sistemi) üzerinden alınacaktır. Sınavla ilgili takvim ve duyurular kura sonrasında Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ilan edilecektir.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR