BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,06
GÜNCEL

Seyahat yasağı ve 65 yaş yasağı kalktı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor

Gözler Ankara'dan gelecek son dakika habere çevrildi. 65 ve 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı ile seyahat kısıtlaması kalkıyor mu? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yaptığı toplantıda son kararı veriyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Tarabya'daki Huber Köşkü'nde gerçekleştirilen kabine toplantısı, saat 15.10'da başladı.

Toplantının ardından açıklama yapılacak
Toplantı, dokuzuncu kez video konferans yöntemiyle yapılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Kabine Toplantısı'nın ardından açıklama yapması bekleniyor.

Seyahat, 65 yaş ve 20 yaş altı yasağı
Gelecek haftadan itibaren Ankara’da mesaisine başlaması planlanan Erdoğan’ın bakanlardan brifing alacağı kabinenin en önemli gündem maddesi normalleşme süreci olacak. Kabinede 3 Haziran’da bitecek seyahat yasağının yanı sıra, 65 yaş üstü ve 20 yaş altı grubun sokağa çıkma yasağıyla ilgili değerlendirmeler yapılacak.

Bu hafta sonu için sokağa çıkma yasağı uygulanıp uygulanmayacağı da toplantıda karara bağlanacak. Genel beklenti haftasonu da yine kısıtlama olacağı yönünde. 

20 yaş altına izin var mı?
Geçtiğimiz hafta 65 yaş üstü için verilen memleket izni uygulamasının 20 yaş altındaki gençler için de sınavların ardından gündeme gelebileceği ifade ediliyor.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR