BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
İŞÇİ

Sendika Başkanı öyle bir şey istedi ki...

TESK Başkanı Bendevi Palandöken'in canlı yayında Başbakan'a gönderdiği açık mesaj sizleri de çok şaşırtacak...

Türkiye Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Beyaz Tv ekranlarında Uyan Türkiyem programına canlı yayın konuğu oldu.

SİYASET ÜSTÜ DURMAYA DEVAM ETTİM

Program sunucusu Tahir Sarıkaya'nın 'Esnaflar genellikle hükümete muhalif olur. Hangi görüştesiniz?' sorusuna 'Siyaset olarak siyasetçi olarak hepsine aynı mesafedeyim. Hangi gazeteyi okuyorsunuz dediğiniz zaman bütün gazeteleri okuyorum çünkü eşit mesafedeyim' cevabını veren Palandöken 'Ben siyaset üstü durmaya devam ettim. Uzun bir süredir de bütün iktidarlarla - yirmi iki hükümet - beş de cumhurbaşkanıyla çalıştım. Bunları hep siyasetin üzerinde durarak yaptım. Türkiye'de kurulan bütün siyasi partiler benim dostlarım. Hepsiyle ilişkilerin çok iyi. Sürekli onların yakınında bulundum. Ama onlardan siyaseten bir talebim olmadı' şeklinde konuştu.

'SİYASETE GİRMEYİ DÜŞÜNMEDİM AMA....'

Programın ilerleyen dakikalarında 'Siyasete girmeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna ise 'Siyasete girmeyi düşünmedim ve düşünmüyorum. Ama çok cazip böyle kırmızı plakalı bir şey söylerlerse yok ben bunu düşünmüyorum demem' cevabını veren Palandöken, hükümete mesaj gönderdi

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR