BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Sedefnur Çağlar olayında kan donduran ayrıntılar ortaya çıktı!

KOCAELİ'nin Körfez ilçesinde, polis memuru sevgilisiyle misafirliğe gittiği 7’nci kattaki daireden şüpheli bir şekilde düşerek ağır yaralanan üniversite öğrencisi Sedefnur Çağlar olayında yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Sedefnur'un düşmesinden sonra evdekilerin aşağı bile inmedikleri ortaya çıkarken, Sedefnur'un günlüğünün kaybolduğu iddia edildi. Ahmet Ata, "Birlikte olduğumuz anları kameraya almıştık" dedi.

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi Sedefnur Çağlar (23), 8 Ocak gecesi, Polis sevgilisi Ahmet Ata ile Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeki sitede oturan polis memuru Orhun Ç.’nin evine misafirliğe gitti. Sedefnur, ertesi sabah erken saatlerde A11 Blok’un 7’nci katındaki dairenin balkonundan şüpheli bir şekilde düşerek ağır yaralandı. Olayın ardından polis memuru sevgilisi Ahmet Ata ve evdeki diğer polis memuru Orhun Ç. ve onun sevgilisi Elif Ş. gözaltına alındı.

Polis sevgili tutuklanarak cezaevine konuldu

Elif Ş. emniyetteki işlemlerin, Orhun Ç. ise savcılıktaki ifadesinin ardından serbest kaldı. Ahmet Ata ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. ‘Şüpheli Düşme’ olarak başlatılan soruşturma, tanık ifadeleri, tutuklanan Ahmet Ata’nın ifadelerindeki bazı çelişkiler ve diğer veriler de dikkate alınarak ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlamasına dönüştü. Hürriyet, Sedefnur soruşturmasındaki yeni detayları yazdı. 

Polis sevgilinin kanında uyuşturucu çıktı

Edinilen bilgilere göre Sedefnur’un sevgilisi Ahmet Ata’dan alınan numunelerde uyuşturucuya rastlandı. Ata’nın iddiasına göre tartışma, Sedefnur’un Ata’nın kendisini aldattığını cep telefonundaki yazışmaları görüp öğrenmesi üzerine çıktı.

Sedefnur'un yanına 12 dakika bolunca inmediler

Salondaki tartışma mutfakta devam etti. Sedefnur buradaki balkondan düştü. Olay yeri tespitlerine göre Sedefnur düştükten sonra 12 dakika kadar düştüğü yerde bekledi. O süre içinde ne Ahmet Ata ne evdeki diğer iki kişi ne de başka biri yanına geldi.