BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Sedat Peker yakalandı mı yoksa öldürüldü mü? Ailesinden haber alınamıyor işte tüm detaylar

Organize suç lideri Sedat Peker'e yakın isimlerden Emre Olur, Türkiye saatiyle 22.16 itibariyle hala konutuna dönmediğini ve öldürülmesinden endişe ettiklerini söyledi.

Organize suç lideri örgütü Sedat Peker'in MİT destekli bir operasyonla yakalandığı iddia edildi. Sosyal medyada bazı hesaplar tarafından yayılan "yakalandı" iddialarını Peker'e yakınlığıyla bilinen Emre Olur yalanladı. Barış Pehlivan ise Peker'in Dubai'de gözaltına alındığını ve kimsenin nerede olduğuna ilişkin bilgi sahibi olmadığını söyledi.

Sosyal medya Sedat Peker'in yakalandığı iddialarıyla çalkalanıyor. İddialara göre Peker, Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunduğu eve MİT destekli operasyon düzenlendi. Peker'in burada yakalandığı ve Türkiye'ye getirileceği iddia ediliyor.

Fotoğraflı yalan!

Bu arada Sedat Peker'in yakalandığına ilişkin haberleri yayın bazı hesapların "gözaltı" fotoğraflarının ise doğru olmadığı ortaya çıktı. İşte yayınlanan o fotoğraf ve gerçeği:

Emre Olur: Dubaili yetkililerle görüşüyor

Sedat Peker'e yakınlığıyla bilinen Emre Olur ise Sedat Peker'in yakalandığı yönündeki iddiaları yalanladı. Halk TV canlı yayınında Emre Olur ile olan görüşmesini anlatan Barış Pehlivan, Olur'un Sedat Peker'e yakın bir isim olduğunu söyleyerek bu konudaki açıklamaların önemli olduğunu söyledi. İşte Pehlivan'ın o sözleri;