BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,84
ALTIN 2.431,08
MEMUR

Seçimde sandık görevi nasıl alınır? Sandık görevi başvuru

Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık görevlisi başvurusu nasıl yapılır? Sandık görevlisi olmak için ne yapmak lazım, sandık görevlisini kim belirliyor? Sandık görevlileri ne kadar ücret alıyor? Hepsi memurhaber.com'da...

-Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık görevlisi başvurusu nasıl yapılır? Sandık görevlisi olmak için ne yapmak lazım, sandık görevlisini kim belirliyor? Sandık görevlileri ne kadar ücret alıyor? Hepsi memurhaber.com'da...

İŞTE CEVABI;

2014 yılında da Seçim Sandık Görevlisi gerekecektir. Her sandığın başında bir sandık başkanı ve yanında 3 memur üye ve siyasi partilerin görevlileri yer alır.

Sizlerde bu sandıkta görev almak istiyorsanız;

En yakın seçim kurumuna giderek, buradan bilgi alabilir ve başvuru yapabilirsiniz. Sandık görevlisi başvurusu yaparak 2014 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde görev alabilir, cüzi miktarda ki görevli ücretiyle beraber boş gününüzü de değerlendirmiş olabilirsiniz.

Görevli olunduktan sonra; İletişim araçları tarafından belli başlı bilgiler – görevler sunulur ve bilgilendirme yapılır. Belli başlı bir seminere davet edilen bu kişiler, bulundukları görevle ilgili olarak ciddiyet öğretilir. Bunun dışında seçim esnasında ve seçimden sonra ki aşamalarda nelerin yapılması gerektiğine dair bilgiler verilir. Devlet tarafından seçim sandığı görevli kişilere tüm ihtiyaçları sunulur. Böylelikle seçim günü sandık başından ayrılmamaları gerekir.

Yorumlar 3 Yorum
ÇOK OKUNANLAR