BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
GÜNCEL

Şanlıurfa'da saldırı iki polis şehit oldu!

ŞANLIURFA 'da polislere saldırı gerçekleştirildi. Urfa'dan gelen son dakika haberlerine göre, Vali İzzettin Küçük 2 polisin şehit olduğunu açıkladı.

ŞANLIURFA Ceylanpınar'da polislere saldırı gerçekleştirildi. Vali İzzettin Küçük İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli 2 polis memurunun Bahçelievler Mahallesi'ndeki evlerinde ölü bulunduğunu söyledi.

Vali Küçük, "İlk belirlemelere göre polis memurlarımız silahla vurulmuş. Olayla ilgili inceleme başlatıldı" dedi.

Bekar oldukları öğrenilen polislerden birinin terörle mücadele diğerinin ise çevik kuvvet şube müdürlüğünde görev yaptıkları öğrenildi.

şanliurfada-son-dakika-polise-saldiri-2-şehit.jpg

İŞE GİTMEYİNCE ORTAYA ÇIKTI

Ceylanpınar Emniyet Müdürlüğü'nde biri Terörle Mücadele Şubesi'nde diğeri Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli 2 polis memurunun bugün göreve gelmemesi ve telefonlarının da yanıt vermemesi üzerine arkadaşları evlerine gitti. Kepez Mahallesi'ndeki TOKİ'ye ait küme evlerine giden polisler, ev arkadaşı olan 2 meslektaşını başlarından tabancayla birer kurşunla vurulmuş cesetleriyle karşılaştı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de haber üzerine ilçeye gitti.

BELEDİYE BAŞKANI: PKK YAPMIŞ OLABİLİR

Ceylanpınar Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Atilla, ev arkadaşı olan 2 polis memurunun ölü olarak bulunduğunu ifade ederken, olayın terör saldırısı olma ihtimalinin olduğunu söyledi.

ARKADAŞINI ÖLDÜRÜP, İNTİHAR ETMİŞ OLABİLİR

Olayla ilgili çok yönlü araştırma devam ederken, olayın terör saldırısı olup olmadığı konusu henüz netlik kazanmadı. Polislerin oturdukları bölgenin güvenli olduğu belirtilirken, bazı yetkililer polislerden birisinin cinnet getirip arkadaşını şehit ettikten sonra intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde de durulduğunu kaydetti.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR