BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
SAĞLIK

Sağlık çalışanlarına ucuz konut çalışması...

Sağlık-Sen İzmir Şube Başkanı Opr. Dr. Recep Atçı, tanınmış bir müteahhitlik firmasıyla üyelerine özel fiyatla konut satışı konusunda anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) İzmir Şube Başkanı Opr. Dr. Recep Atçı, tanınmış bir müteahhitlik firmasıyla üyelerine özel fiyatla konut satışı konusunda anlaşmaya vardıklarını bildirdi. Atçı, yaptığı açıklamada sendika üyelerinin uygun şartlarda konut sahibi olabilmesi amacıyla yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını kaydetti. Bayraklı ilçesi "Barış Anıtı" yakınında tamamlanmış bloklarda 120 dairenin Sağlık-Sen üyeleri için ayrıldığı bilgisini veren Atçı, satın alan üyenin, tapusunu alır almaz taşınabileceğini kaydetti.

Anahtar teslimi dairelerin cazip şartlarla üyelerine satışının Sağlık-Sen'in misyonu olan hizmet sendikacılığının bir ürünü olduğunu ifade eden Opr. Dr. Atçı, ev sahibi olma fırsatının kaçırılmaması tavsiyesinde bulundu. Recep Atçı, şöyle konuştu: "Bayraklı'daki bu daireler, kalitesiyle kıyaslandığında İzmir'in hiçbir semtinde bu şartlarda alınamaz. Üyelerimizi ev sahibi yapmak için bir süredir girişimlerimiz vardı. İzmir'in yeni fuar ihalesini alan firmanın Bayraklı'da yapımını tamamladığı dairelerle ilgili yaklaşık üç aylık görüşme trafiğimiz olumlu sonuçlandı. Daireler, 145 metrekare ve bir kısmı da deniz manzaralı. Üç oda, bir salon dairelerde asansör, ebeveyn banyosu ve doğalgaz tesisatı mevcut. Tamamen bitmiş durumda. Otopark ve güvenlik sorunu yok. Kat görevlileri ve özel güvenlik elemanları mevcut. Sekiz katlı bloklardan oluşan binalar, mimari yapısı ve depreme dayanıklılığıyla da öne çıkıyor. Çocuklarımız için bir havuz ve oyun alanı kurulması için de müteahhit firmanın çalışmaları olacak. Ayrıca uygun kredi koşulları için üç bankayla görüşme halindeyiz. Üyelerimiz, sendikamız aracılığıyla veya bizzat dairelerin bulunduğu yerdeki satış ofisine giderek, daireleri sendikamıza özel fiyatlarla alabilir."

Yorumlar 3 Yorum
ÇOK OKUNANLAR