BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,08
ALTIN 2.466,51
GÜNCEL

PTT, kargolarda bayram indirimine gitti

PTT, Ramazan Bayramı boyunca postaya verilen kargo, kurye, şehir içi ekspres kurye ve küçük paket gönderilerinde yüzde 10 indirime gitti.

3-7 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak indirimden müşteriler, il ve ilçelerdeki 75 şubeden kuruma ücretsiz verilen ambalaj hizmetleri ile gönderilerini göndererek bu indirimden yararlanabilecek.

Kargodaki bayram indirimine ilişkin yazı açıklama yapan Samsun PTT Başmüdürü Adnan Sert, tüm Samsunluların Ramazan Bayramı'nı tebrik etti. Kart Bizden, Göndermesi Sizden Kampanyası kapsamında yaptıkları bayram indirimine ilişkin açıklamada bulunan Başmüdür Sert, "Unutulmaya yüz tutmuş ve günümüz teknolojisinin yok etmeye başladığı, eski alışkanlıklarımız olan bayramlarda sevdiklerimize gönderilen kartpostallar ile geçmişe dönük anılarımız tekrar hatırlanacak ve her bakıldığında tebessüm edilecektir. PTT, yüzümüze bu gülümsemenin yayılması amacıyla düzenlediği kampanya çerçevesinde tüm işyerlerimizde farklı görsellerden oluşan ve ücretsiz verilen tebrik kartını, Ramazan Bayramı'nda sevdiklerine ulaştırmak amacıyla dağıtacaktır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR