BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.439,64
GÜNCEL

Otobüste sapık dehşeti! Genç kıza bakara mastürbasyon yapıp itiraf etti

Olay, dün merkez Osmangazi ilçesi Yalova Yolu Caddesi’nde seyir halinde olan 93 hat numaralı Uludağ Üniversitesi-Terminal güzergahında sefer yapan halk otobüsünde meydana geldi.

Yolculardan Bahar B. (25), otobüsten ineceği duracağa yaklaşınca eşyalarını toparlamak istedi. Bahar B. çantasını hazırlarken hemen önünde duran Mustafa Çetin'in kendisine bakarak, kendini tatmin ettiğini fark etti. Bunun üzerine Bahar B., bağırarak tepki gösterdi. Bahar B.’nin, Mustafa Çetin'in kendisine ve yanında oturan yolcu Şule K.’ye (22) bakarak kendisini tatmin ettiğini söylemesi üzerine diğer yolcular da şüpheliye tepki gösterdi. Şoför, yaşananların ardından otobüsü durdurarak, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, iki kadının şikayeti üzerine Mustafa Çetin'i gözaltına aldı.

‘İki taraflı olduğunu sandım' savunması

Bu arada yolculardan biri, Mustafa Çetin'in kendini savunduğu anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Bahar B.’nin Mustafa Çetin'e, ‘Bunun izahı yok, kızınız var. Belki daha önce de yaptınız. Ben ses çıkardım, belki ses çıkarmayanlar da vardır’ demesi ve Mustafa Çetin’in de ‘Ne olduğunu hatırlamıyorum. Gözlerimi görmüyor musun ben bir madde kullanıyorum, onun etkisindeyim. Benim de kız çocuğum var. Ben bir şey yapmadım’ dediği anlar görüntülere yansıdı. Görüntülerde aynı zamanda Mustafa Ç.’nin ‘Ben iki taraflı olduğunu sandım’ demesi ise dikkat çekti.

'Alkollüydüm... Pişmanım...'

Mustafa Çetin (38), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetten çıkartılırken gazetecilerin 'İddialar doğru mu?' sorusuna Mustafa Ç., "Yanlış anlaşılma oldu. Ben dokunmadım, bir şey yapmadım sadece baktım. Alkollüydüm, hiçbir şeyi hatırlamıyorum. Pişmanım" dedi. 

Tutuklanarak cezaevine gönderildi

Mustafa Çetin (38), savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece 'cinsel taciz' suçlamasıyla tutuklandı.